Tour de France etappe 19 live op tv en online (Mourenx - Libourne)

Tour de France etappe 19 live op tv en online (Mourenx - Libourne)
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Na een aantal loodzware bergritten belandt het peloton in de allerlaatste dagen van de Tour de France weer in rustiger vaarwater. De rit gaat op vrijdag 16 juli van Mourenx naar Libourne en is live te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online te kijken via de Eurosport Player, NOS.nl en een livestream via Gids.tv.

Bekijk hier het volledige etappeschema van de Tour de France 2021.

Volledig tijdschema

  • 12.15 uur: start uitzending op Eurosport 1
  • 12.20 uur: start etappe
  • 13.30 uur: start uitzending op NPO 1
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 17.20 uur: finish etappe

Lees verder onder het routeprofiel.

Favorieten
De sprinters lijken vrijdag weer aan zet, maar het is nog maar de vraag of het peloton mogelijke vluchters echt wil opjagen. Er zouden dus ook kansen kunnen liggen voor mannen als Kasper Asgreen of Jasper Stuyven. Mocht er toch een massasprint komen, dan zijn er nog maar weinig kanshebbers over. Wout van Aert of Mark Cavendish lijkt dan de meest logische winnaar.

De negentiende etappe van de Tour de France 2021 is op vrijdag 16 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tour de France etappe 19 live op tv en online (Mourenx - Libourne) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier