Recensie: Fear Street Part Three: 1666 draait om mysterie en bloedstollende heksenjacht

Recensie: Fear Street Part Three: 1666 draait om mysterie en bloedstollende heksenjacht
Horrortrilogie komt tot een einde met Panic-ster Olivia Scott Welch

Film :

Vanaf 16 juli 2021 staat de film Fear Street Part Three: 1666 op Netflix. De streamingdienst pakt uit met een horrortrilogie, gebaseerd op de griezelboekenreeks Fear Street van R.L. Stine. Jongvolwassenen kunnen zich opmaken voor angstaanjagende avonturen. Lees hier de recensie van Fear Street Part Three: 1666.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The Curse of Sarah Fier
Een koloniale stad wordt gegrepen door een meedogenloze en hysterische heksenjacht die eeuwenlang dodelijke gevolgen zal hebben. Een groep tieners in 1994 probeert eindelijk een einde te maken aan de duistere vloek van hun stad, voordat het echt te laat is.

Actrice Kiana Madeira in de film 'Fear Street: 1666'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Jawel, de finale van de Fear Street-films staat nu op Netflix. In deel 3 wordt onthuld hoe de vloek van Sarah Fier onderdeel werd van de geschiedenis van Shadyside en de levens van de inwoners voor altijd veranderde. De cast uit het eerste deel keert grotendeels terug, met Kiana Madeira en Olivia Scott Welch in de hoofdrollen. De film begint met een gruwelijke heksenjacht in het jaar 1666. Aan bloed en horror geen gebrek, met bovendien een paar grote verrassingen. Als je het geduld hebt om de film - inclusief aftiteling - helemaal af te kijken, zie je dat het misschien nog helemaal niet klaar is... Graag meer filmtrilogieën, Netflix! Zeer verslavend en een goed idee. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Kiana Madeira (After we Fell) en Olivia Scott Welch (Panic) is ook Fred Hechinger (The Woman in the Window) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Leigh Janiak (Honeymoon).

Vanaf 16 juli 2021 is de film Fear Street Part Three: 1666 te streamen op Netflix. Genre: Horror, Thriller, Mysterie. Tijdsduur: 112 minuten. IMDb-score: 7,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Fear Street Part Three: 1666 draait om mysterie en bloedstollende heksenjacht of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier