Recensie: Rust Creek brengt de hel op aarde na verkeerde afslag

Recensie: Rust Creek brengt de hel op aarde na verkeerde afslag
Thriller en drama met Hermione Corfield

Film :

Sinds 14 juli staat de film Rust Creek op Netflix. Het verhaal is simpel: overleven in de natuur na een verkeerde afslag. Het overkomt de jonge vrouw Sawyer. Wanneer twee criminelen met slechte bedoelingen arriveren, is de hel compleet. Lees hier de filmrecensie van Rust Creek.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Lost in the Woods
De slimme en ambitieuze studente Sawyer Scott lijkt de wereld aan haar voeten te hebben, maar onder de oppervlakte is ze onzeker en kwetsbaar. Als ze onderweg is naar een sollicitatie en door de Appalachen rijdt, neemt ze een verkeerde afslag - met alle gevolgen van dien. Verdwaald en gewond wordt Sawyer achtervolgd door levensgevaarlijke criminelen en wordt ze, voor het eerst in haar leven, met haar eigen sterfelijkheid geconfronteerd.

Actrice Hermione Corfield als Sawyer in de thriller 'Rust Creek'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
De vrij onbekende titel Rust Creek was geen grote release in de bioscopen. Drama en thriller-elementen komen samen in een vrij simpel verhaal, dat je soms toch op het puntje van je stoel laat zitten. Actrice Hermione Corfield laat haar sterkste feministische kant zien, waarbij een potje knokken geen uitzondering is. Natuurlijk is bijna niemand te vertrouwen, zelfs personages waar je het écht niet van verwacht. Mooi moment is de vette, maar toevallige scène waarin haar auto naar beneden stort. Heel goed of heel slecht wordt het niet, maar voor een keer prima - bij vlagen spannend - vermaak. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Hermione Corfield (The Misfits) en Micah Hauptman (Homeland) zijn ook Daniel R. Hill (Cherry) en Jay Paulson (The Laundromat) en Sean O'Bryan (Olympus Has Fallen) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Jen McGowan (Touch)

Vanaf 14 juli 2021 is de film Rust Creek te streamen op Netflix. Genre: Thriller, Drama, Avontuur. Tijdsduur: 108 minuten. IMDb-score: 5,9.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Rust Creek brengt de hel op aarde na verkeerde afslag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier