Nieuw programma Michael Palin - Travels of a Lifetime start zondag op Canvas

Nieuw programma Michael Palin - Travels of a Lifetime start zondag op Canvas
Monty Python-komiek blikt terug op reizen

Kijktip :

Vanaf zondag 18 juli zendt de Vlaamse zender Canvas het programma Michael Palin - Travels of a Lifetime uit, waarin Michael Palin (die beroemd werd als lid van het comedygezelschap Monty Python) terugblikt op zijn reisprogramma's.

Aanbod
In de jaren zestig en zeventig maakte Palin furore met zijn Monty Python-vrienden, maar hoe werd hij eigenlijk een tv-maker van reisprogramma's? Dat komen we in de eerste aflevering te weten. Palin werd een "toevallige reiziger" toen hij inging op het aanbod van de BBC om de wereld rond te reizen in de voetsporen van Phileas Fogg, de hoofdpersoon in Jules Vernes De reis om de wereld in 80 dagen.

Avonturen
Palin kon niet bevroeden dat de reeks het grootste succes uit zijn carrière zou worden en een revolutie in de wereld van reisprogramma's op tv teweegbracht. Het vormde het startschot voor dertig jaar vol avonturen in volgende reeksen, zoals Pole to Pole en Full Circle. We krijgen te zien hoe Palin tijdens zijn reis door het Midden-Oosten, India en China verslaafd raakt aan reizen.

Het programma Michael Palin - Travels of a Lifetime is vanaf zondag 18 juli wekelijks om 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV