Zanger Stef Bos zondag 18 juli te gast in Klassiekers met Kleinsma

Zanger Stef Bos zondag 18 juli te gast in Klassiekers met Kleinsma
De mooiste liedjes uit de kleinkunst-schatkist

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Klassiekers met Kleinsma, op zondag 18 juli te zien op NPO 1, gaat Simone Kleinsma in gesprek met zanger Stef Bos. Samen praten ze over de mooiste liedjes uit de enorme kleinkunst-schatkist die Nederland rijk is.

Klassiekers met Kleinsma gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Liedjesschrijver
Stef Bos is zelf natuurlijk een liedjesschrijver met een enorme staat van dienst. Natuurlijk kennen we allemaal 'Papa', maar ook 'Is dit nu later', 'Hilton Barcelona' en 'Ik heb je lief' hebben in de Top 2000 gestaan. Bos vertelt in Klassiekers met Kleinsma wie hem geïnspireerd hebben, door welk liedje hij geraakt werd en wat een liedje goed maakt. Onder anderen Herman van Veen, Ramses Shaffy, Frank Boeijen en Diggy Dex komen voorbij.

Frans Bauer
Bos biecht ook op dat hij dol is op het levenslied, en in het bijzonder veel bewondering heeft voor Frans Bauer. Uiteraard zullen Bos en Kleinsma ook wat liedjes ten gehore brengen. Bos brengt met het lied 'Zanger zonder meer' een eerbetoon aan Johan Verminnen en het gesprek wordt door Kleinsma afgesloten met een nummer van Toon Hermans: 'Ik heb dit lied al honderd maal gezongen'.

Klassiekers met Kleinsma is zondag om 21.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Klassiekers met Kleinsma terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zanger Stef Bos zondag 18 juli te gast in Klassiekers met Kleinsma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV