Heerlijke avonturenfilm Back to the Future Part III zie je woensdag op Veronica

Heerlijke avonturenfilm Back to the Future Part III zie je woensdag op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Na twee succesvolle Back to the Future-films bleek er in 1990 nóg meer in het vat te zitten. Ook de afsluiter van de trilogie is een buitengewoon geslaagd en vermakelijk spektakelstuk - maar hierna was het echt voorbij. Back to the Future Part III is woensdag te zien op Veronica en je kunt Back to the Future Part III streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
Marty is ervan overtuigd dat hij eindelijk een rustig leventje kan gaan leiden. Maar de DeLorean, de tijdmachine van Doc Brown, werd door de bliksem getroffen en is spontaan verdwenen. Door een vernuftige truc weet Doc Brown Marty echter duidelijk te maken dat hij werd teruggestuurd in de tijd. Tevens laat hij weten waar Marty de tijdmachine kan vinden en waar de informatie is waarmee het belangrijke apparaat weer kan worden gerepareerd.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Ook de derde Back to the Future verveelt geen moment. Regisseur Robert Zemeckis voegt opnieuw een leuke twist toe door Doc eerder terug in de tijd te sturen - en verder dan ooit, want Marty moet terugkeren naar het Amerikaanse Wilde Westen. Het levert tal van hilarische taferelen op en zelfs de mannen van de legendarische band ZZ Top hebben een klein rolletje in deze film. Wellicht wat minder geslaagd dan het tweede deel en zeker niet zo goed als deel één, maar desondanks nog altijd bovengemiddeld leuk.

Cast
Naast Michael J. Fox (Casualties of War) en Christopher Lloyd (One Flew Over the Cuckoo's Nest) zijn ook Mary Steenburgen (Last Vegas) en Thomas F. Wilson (The Heat) te zien in Back to the Future Part III. Deze film is geregisseerd door Robert Zemeckis (Forrest Gump).

Back to the Future Part III (1990) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is woensdag 6 juli om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: avontuur, comedy, science fiction. Speelduur: 118 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV