Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 29

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 29
Kijktips voor 17 t/m 24 juli

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in juli 2021.

Kijktips van Gids.tv

A Classic Horror Story (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over 5 mensen, die in een mobilhome carpoolen naar een gemeenschappelijke bestemming. Na een ongeluk moeten ze toevlucht zoeken in een huis midden in het bos. Lees hier waar je vanaf 14 juli A Classic Horror Story kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van A Classic Horror Story.

Fear Street Part 3: 1666 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een koloniale stad wordt gegrepen door een meedogenloze en hysterische heksenjacht die eeuwenlang dodelijke gevolgen zal hebben. Een groep tieners in 1994 probeert eindelijk een einde te maken aan de duistere vloek van hun stad, voordat het te laat is. Lees hier waar je vanaf 16 juli Fear Street Part 3: 1666 kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Fear Street Part Three: 1666.

Suits, S9 (nu te zien)

Netflix

Inmiddels is het verhaal van Suits al een stuk verder en heeft Mike voor zijn leugens zelfs in de gevangenis gezeten. Met het negende seizoen keert de serie nog één keer terug en daarin is, na een afwezigheid van één seizoen, ook een kleine rol weggelegd voor Mike. Bekijk hier waar je vanaf 17 juli Suits kunt streamen.

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars. Bekijk hier waar je vanaf 21 juli Trollenjagers: Opkomst van de Titanen kunt streamen.

Masters of the Universe: Revelation, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De oorlog om Eternia laait weer op. Dit zou weleens de laatste slag tussen He-Man en Skeletor kunnen zijn. Bekijk hier waar je vanaf 23 juli Masters of the Universe: Revelation kunt streamen.

The Movies That Made Us, S2 (vanaf vrijdag)

Netflix

In het tweede seizoen duikt de serie dieper in het proces van het filmmaken van onder meer Home Alone, Die Hard en Ghostbusters. Bekijk hier waar je vanaf 23 juli The Movies That Made Us kunt streamen.

Sky Rojo, S2 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Prostituees Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht en op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze met veel gevaren te maken zullen krijgen. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven. Bekijk hier waar je Sky Rojo kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Sky Rojo seizoen 2.

Verder op Netflix

  • Soundos El Ahmadi - Soundos, Aangenaam (19 juli)
  • Sexy Beasts (21 juli)
  • Chernobyl 1986 (21 juli)
  • Words Bubble Up Like Soda Pop (22 juli)
  • The Last Letter From Your Lover (23 juli)
  • Kingdom: Ashin of the North (23 juli)
  • Blood Red Sky (23 juli)
  • Bankrolled (23 juli)
  • A Second Chance: Rivals! (23 juli)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 29 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier