Dinsdag 20 juli in Camping Coppens: Staf en zijn gezin arriveren in Zweden

Dinsdag 20 juli in Camping Coppens: Staf en zijn gezin arriveren in Zweden
Eerste kennismaking met nieuw land

Kijktip :

Dinsdagavond (20 juli) kunnen we op SBS6 weer genieten van een nieuwe aflevering van Camping Coppens. De Vlaamse tv-ster Staf Coppens en zijn Nederlandse vrouw Monique reizen samen met hun kinderen Beau en Nora naar Zweden om een camping te beginnen.

Camping Coppens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Aankomst
Na het emotionele afscheid van vrienden en familie in België kunnen Staf, Monique, de kids én moeder Agnes eindelijk op weg naar Scandinavië. Deze week is te zien hoe hun aankomst in het nieuwe thuisland de familie vergaat. Ze zullen eerst een gemeubileerd huis huren totdat ze hun eigen plek hebben gevonden.

Avontuur
De verhuizing van België naar Zweden heeft veel hectiek met zich meegebracht, maar na alle stress en onrust kan het grote Zweedse avontuur nu eindelijk van start gaan. Gelukkig staan ze er niet alleen voor. Stafs oudste broer Maarten is hen achterna gereisd met het vliegtuig en staat na de eerste nacht slapen al op de drempel.

Camping Coppens is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Camping Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 20 juli in Camping Coppens: Staf en zijn gezin arriveren in Zweden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier