OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2021

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2021
Met onder meer Beckett en What If..?

Nieuws :

De temperaturen stijgen en ook jij zal vast binnenkort vakantie gaan vieren. Als je je toch verveelt, hebben de streamingdiensten flink wat nieuwe films en series om te bekijken. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Creed (1 augustus)

Netflix

Sportman Adonis Creed heeft zijn zeer beroemde vader, de wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend doordat hij tragisch stierf voor zijn geboorte. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. In Philadelphia zoekt hij Rocky Balboa op en vraagt hem om hem te trainen. Ondanks dat Rocky uit de wereld van boksen is gestapt ziet hij potentieel in Adonis. Lees hier waar je Creed kunt kijken.

Failure to Launch (1 augustus)

Netflix

Het verhaal gaat over de 35-jarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een grote passie voor zeilen. Één probleempje: Tripp woont nog bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ouderlijke huis verlaat en op eigen benen leert staan. Hiervoor doen ze een beroep op de sexy manipulator Paula, die Tripp moet verleiden en hem moet overtuigen om alleen te gaan wonen. Lees hier waar je Failure to Launch kunt kijken.

Star Trek (1 augustus)

Netflix

James Tiberius Kirk is een ontzettende wildebras, maar blijkt ook een enorm getalenteerd ruimtevaarder te zijn, wanneer hij zich laat overhalen om een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Bij het afleggen van zijn examen krijgt Kirk het aan de stok met zijn hyperintelligente collega Spock. Lees hier waar je Star Trek kunt kijken.

Op dit moment is de serie Star Trek: Picard elke zondag te zien op Veronica.

The Great Gatsby (1 augustus)

Netflix

New York, 1922. Decadentie tiert welig, met lossere zeden, betoverende jazz en swingende aandelenkoersen. Would-be schrijver Nick Carraway komt vanuit het Midwesten en wordt de buurman van Jay Gatsby, een mysterieuze miljonair die al feestend door het leven gaat. Lees hier waar je The Great Gatsby kunt kijken.

Rick and Morty, S5 (2 augustus)

Netflix (wekelijks)

Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Bekijk hier waar je Rick and Morty kunt streamen.

Top Secret UFO Projects: Declassified, S1 (3 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Welke bezoeken van buitenaardse wezens heeft de Amerikaanse overheid stilgehouden? Met zoveel verhalen over UFO’s en onverklaarbare gebeurtenissen moet er binnenkort wel bewijs naar boven komen voor buitenaards leven. Bekijk hier waar je vanaf 3 augustus Top Secret UFO Projects: Declassified kunt streamen.

Control Z, S2 (3 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Wanneer een anonieme hacker zich mengt in de levens van een groep studenten van El Colegio Nacional, is geen enkel geheim nog veilig. Hun meeste diepe en duistere geheimen worden door de hacker gelekt en dat is niet zonder gevolgen. Bekijk hier waar je Control Z kunt streamen.

Car Masters, S3 (4 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
In Car Masters: Rust to Riches renoveert het team van Gotham Garage een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen. Bekijk hier waar je Car Masters kunt streamen.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami (4 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Twee jeugdvrienden ontwikkelen zich van drop-outs tot de machtigste drugsbaronnen van Miami in dit waargebeurde verhaal over een misdaadsaga die tientallen jaren omspant. Bekijk hier waar je vanaf 4 augustus Cocaine Cowboys: The Kings of Miami kunt streamen.

The Suicide Squad (5 augustus)

Bioscoop

De nieuwe maand trapt af met een stelletje ongeregeld. The Suicide Squad zijn terug met onder andere Margot Robbie's Harley Quinn en Captain Boomerang (Jai Courtney). Een nieuw levensgevaarlijke missie staat centraal en de aarde is in groot gevaar. Bekijk hieronder de trailer van The Suicide Squad.

Minari (5 augustus)

Bioscoop

Het verhaal gaat over de 7-jarige David, hij heeft Koreaans-Amerikaanse roots. Zijn leven wordt in de jaren 80 flink op zijn kop gezet, wanneer zijn vader Jacob de beslissing neemt om met het gezin naar het landelijke Arkansas te verhuizen. Daar jaagt hij de grote Amerikaanse droom na op een rustige boerderij. Bekijk hieronder de trailer van Minari.

The Green Knight (5 augustus)

Bioscoop

In deze fantasiefilm volgen we het verhaal van Sir Gawain (Def Patel), de roekeloze en eigenzinnige neef van koning Arthur. Gawain vecht op zijn pad met geesten, reuzen, dieven om zich te te bewijzen aan zijn familie en koninkrijk. De verwachtingen zijn hooggespannen. Bekijk hier waar je The Green Knight kunt kijken.

Vanaf 21 augustus is de film ook te zien via Amazon Prime Video.

Vivo (6 augustus)

Netflix

Bron: Sony Pictures
Een muziekminnende kinkajoe gaat op een sensationele reis om zijn levenslot te vervullen en een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend. Lees hier waar je vanaf 6 augustus Vivo kunt kijken.

Cruel Summer, S1 (6 augustus)

Prime Video

Bron: Prime Video
Een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Bekijk hier waar je vanaf 6 augustus Cruel Summer kunt streamen.

Dolor y Gloria (7 augustus)

NPO Plus

Salvador Mallo is een filmmaker die over zijn hoogtepunt heen is en met hevige pijn, depressies en angsten kampt. Enkele persoonlijke reünies, een door hem geschreven theatermonoloog en heroïne, die hij neemt om zijn fysieke pijn te verzachten, brengen een reeks oude herinneringen naar boven. Lees hier waar je vanaf 7 augustus Dolor y Gloria kunt kijken.

The Kissing Booth 3 (11 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Elle gaat na de zomer naar de universiteit en moet nu de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar dromerige vriend Noah of komt ze haar oude belofte aan haar beste vriendin Lee na en gaat ze met haar studeren? Lees hier waar je vanaf 11 augustus The Kissing Booth 3 kunt kijken.

What If...? (11 augustus)

Disney Plus

Animatieserie van Marvel Studios naar de gelijknamige strips die focust op verschillende helden uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) en laat zien wat er gebeurt als belangrijke gebeurtenissen in de films verschillende uitkomsten hadden. Bekijk hier waar je vanaf 11 augustus What If kunt streamen.

Grey's Anatomy, S17 (11 augustus)

Disney Plus

Meredith Grey is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Meredith baant zich een weg door persoonlijke en professionele uitdagingen in haar leven, samen met haar collega-chirurgen in het Seattle Grace Hospital. Bekijk hier waar je Grey's Anatomy kunt streamen.

Free Guy (11 augustus)

Bioscoop

In deze actiekomedie speelt Ryan Reynolds de rol van Guy. Deze bankbediende figureert zonder het door te hebben als een niet speelbaar personage in de populaire game Free World. Maar wanneer hij met behulp van wat handige programmeurs zelfbewust wordt, besluit hij de held van het spel te worden. Dat is maar goed ook, want Guy ontdekt snel dat zijn hele virtuele wereld groot gevaar loopt! Bekijk hieronder de trailer van Free Guy.

Monster Hunter: Legends of the Guild, S1 (12 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
In een wereld waar mensen en angstaanjagende monsters in een ongemakkelijk evenwicht leven, vecht de jonge jager Aiden om zijn dorp te redden van de ondergang door een draak. Bekijk hier waar je vanaf 12 augustus Monster Hunter: Legends of the Guild kunt streamen.

Riverdale, S5b (12 augustus)

Netflix (wekelijks)

Bron: CW
Betty, Jughead, Veronica en Archie kiezen allemaal een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

The Ice Road (12 augustus)

Bioscoop

De 69-jarige Noord-Ierse acteur Liam Neeson is wederom terug in een actiethriller die doet denken aan Cold Pursuit en The Grey. Een reddingsoperatie staat op het programma als in de noordelijke regionen van Canada een diamantenmijn instort. Een vrachtwagenchauffeur (Neeson) moet over een bevroren oceaan rijden om de mijnwerkers te redden. Bekijk hier waar je The Ice Road kunt kijken.

Beckett (13 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal volgt een jong stel, Beckett (John David Washington) en April (Alicia Vikander). Het koppel probeert te genieten van een prachtige vakantie in het zonnige Griekenland. Tijdens deze vakantie raken ze echter verstrikt in een web van gewelddadige samenzwering, met tragische gevolgen. Lees hier waar je vanaf 13 augustus Beckett kunt kijken.

Herrie in Huize Gerri (13 augustus)

Netflix

Gerri en de inmiddels hoogzwangere Anneke hebben hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Om wat extra geld te verdienen voor het kopen van hun droomhuis, besluiten ze mee te werken aan een reality programma over hun leven. Lees hier waar je Herrie in Huize Gerri kunt kijken.

Gone For Good, S1 (13 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Guillaume Lucchesi heeft een streep gezet onder de verschrikkelijke tragedie die de twee mensen waar hij het meest van hield het leven kostte: Sonia, zijn eerste liefde, en Fred, zijn broer. Bekijk hier waar je vanaf 13 augustus Gone For Good kunt streamen.

Fast & Furious Spy Racers, S5 (13 augustus)

Netflix

Spy Racers volgt de avonturen van tiener Tony Toretto, de neef van Dominic Toretto. Tony treedt in de voetsporen van Dominic wanneer een overheidsinstantie hem en zijn vrienden rekruuteert om in een elite raceliga te infiltreren. Bekijk hier waar je Fast & Furious Spy Racers kunt streamen.

Titanic (13 augustus)

Disney Plus

Bron: 20th Century Fox
In 1912 vaart Rose DeWitt Bukater mee op de Titanic. Omdat ze van haar familie moet trouwen met de rijke Cal, wil ze zelfmoord plegen. Ze wordt echter gered door een Ierse jongeman, Jack Dawson, een derdeklaspassagier. Rose en Jack kunnen het goed met elkaar vinden, ondanks het misprijzen van Roses familie voor Jack. Op een nacht vaart het schip tegen een ijsberg. Lees hier waar je Titanic kunt kijken.

Modern Love, S2 (13 augustus)

Prime Video

Een onwaarschijnlijke vriendschap. Een verloren liefde die weer opduikt. Een huwelijk dat zijn keerpunt bereikt. Een date die mogelijk geen date geweest is. Bekijk hier waar je Modern Love kunt streamen.

Normal People (13 augustus)

NPO Plus

Een toevallige ontmoeting tussen de populaire en aantrekkelijke Connell en de einzelgänger Marianne blijkt het begin van een bijzondere en onuitwisbare band tussen de twee tieners. Bekijk hier waar je vanaf 13 augustus Normal People kunt streamen.

Wat is dan Liefde? (15 augustus)

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Lees hier waar je vanaf 15 augustus Wat is dan Liefde? kunt kijken.

Diary of a Future President, S2 (18 augustus)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
Het tweede seizoen van Diary of a Future President gaat verder met het verhaal van een toekomstige leider en haar reis door de tweede klas van de middelbare school. Aan de hand van het dagboek van de 13-jarige Cubaans-Amerikaanse Elena volgt deze familiecomedy de hoogte- en dieptepunten van haar leven als scholier en de weg die ze inslaat om uiteindelijk president van de Verenigde Staten te worden. Bekijk hier waar je Diary of a Future President kunt streamen.

Growing Up Animal, S1A1-6 (18 augustus)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
De intieme en bijzondere avonturen van babydieren: van de veilige omgeving van de baarmoeder tot de onzekerheden rond de geboorte en hun eerste voorzichtige stapjes. Iedere aflevering toont de onvoorstelbare transformatie van een ander iconisch dier, vol verwondering en emotie. Bekijk hier waar je vanaf 18 augustus Growing Up Animal kunt streamen.

Don't Breathe 2 (19 augustus)

In 2016 joeg Stephen Lang bioscoopgangers de stuipen op het lijf in Don’t Breathe. In deze intense horrorfilm speelt de Avatar-acteur een blinde Vietnam-veteraan die thuis wordt overvallen door een stelletje jonge criminelen. In deel 2 leidt de blinde oorlogsveteraan een teruggetrokken bestaan in een afgelegen boshut. Hij woont daar met een jong meisje wiens ouders zijn omgekomen bij een brand. Maar wanneer dit meisje wordt ontvoerd, moet hij zijn veilige schuilplaats verlaten om achter de kidnappers aan te gaan. Bekijk hier de trailer van Don't Breathe 2.

Druk (Another Round) (19 augustus)

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Deze drama en komediefilm is geregisseerd door Thomas Vinterberg (Festen) met charismatische topacteur Mads Mikkelsen in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Druk (Another Round).

Niks Vreemds Aan (19 augustus)

In Niks vreemds aan zijn twee stellen op zoek naar meer passie en besluiten in een opwelling te gaan swingen. Het loopt anders dan zij verwachten en niets is meer zoals het was, maar ook het leven van hun buurvrouw Lot verandert drastisch. Nederlandse stoute komedie met onder andere Loek Peters, Ilse Warringa en Frederik Brom in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Niks Vreemds Aan.

Sweet Girl (20 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Ray Cooper, een man die alles voor zijn gezin over heeft. Zijn vrouw is ernstig ziek en overlijdt, vlak nadat het medicijn dat haar had kunnen redden van de markt is gehaald. Cooper kan dit grote onrecht niet verkroppen en gaat op zoek naar de waarheid. Lees hier waar je vanaf 20 augustus Sweet Girl kunt kijken.

The Chair (20 augustus)

Netflix

Dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) wordt het eerste vrouwelijke hoofd wordt van de faculteit Engels op de prestigieuze Pembroke Universiteit in North- Carolina. En dat levert nogal wat uitdagingen op. Bekijk hier waar je vanaf 20 augustus The Chair kunt streamen.

Nine Perfect Strangers, S1 (20 augustus)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het drama speelt zich af in een boutique health-and-wellness resort dat genezing en transformatie belooft. Negen gestreste stadsbewoners proberen op weg te gaan naar een betere manier van leven. De directrice van het resort, Masha (Kidman), waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite, een vrouw met een missie om hun vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. Deze negen vreemdelingen hebben echter geen idee wat hen te wachten staat. Bekijk hier waar je vanaf 20 augustus Nine Perfect Strangers kunt streamen.

The Witcher: Nightmare of the Wolf (23 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Anime-film die zich afspeelt in de wereld van The Witcher, waarin het continent opnieuw bedreigd werd door krachten van buitenaf. Lees hier waar je vanaf 23 augustus The Witcher: Nightmare of the Wolf kunt kijken.

Dertigers, S2 (23 augustus)

NPO Plus

Na het heftige slot van het eerste seizoen hebben de vrienden hun levens weer opgepakt. Maar lukt het ook hun vriendschap in stand te houden op een lange termijn? Kan Bart zijn bedrog voor Lot geheimhouden? Zullen Alex en Elias elkaar terugvinden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande moeder? Smaakt de kus in de lift van Pieter en Saar naar meer of zijn ze gewoon vrienden gebleven? Bekijk hier waar je vanaf 23 augustus Dertigers kunt streamen.

Titane (26 augustus)

De scenarist en regisseur Julia Ducournau (Raw) ontving vorige week de Gouden Palm in Cannes voor deze wilde, onvoorspelbare en extreme film over liefde, genderidentiteit en de relatie tussen ouder en kind. Ook seks met een auto staat op het programma, dus raar wordt het zeker. Bekijk hieronder de trailer van Titane.

The Father (26 augustus)

Het door critici gelauwerde en geroemde Oscarwinnende dramafilm The Father gaat eindelijk in première in de Nederlandse bioscopen. Een prachtige dramafilm met Sir Anthony Hopkins en Olivia Colman in de hoofdrol. Met een dikke IMDb-score van 8,3 moet dit wel een film worden om nooit te vergeten. Bekijk hier de trailer van The Father.

He's All That (27 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
De film geeft een nieuwe draai aan het plot van She's All That uit 1999. Dit keer volgen we een influencer (gespeeld door TikTok-ster Addison Rae) die een uitdaging aangaat om de grootste loser van de school (Tanner Buchanan) in de koning van het gala te veranderen. Lees hier waar je vanaf 27 augustus He's All That kunt kijken.

Cruella (27 augustus)

Disney Plus

De film speelt zich af in het Londen van de jaren 70 tijdens de punkrockrevolutie en vertelt het verhaal over een jonge oplichtster genaamd Estella, een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven die haar ondeugendheid op prijs stellen, en samen bouwen ze een leven op in de Londense straten. Lees hier waar je vanaf 28 mei Cruella kunt kijken.

Kevin Can F**K Himself, S1 (27 augustus)

Prime Video

Kevin Can FK Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts, een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. Bekijk hier waar je vanaf 27 augustus Kevin Can FK Himself kunt streamen.

Good Girls, S4 (31 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bekijk hier waar je Good Girls kunt streamen.

Only Murders In the Building (31 augustus)

Disney Plus

Drie onbekenden (Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) delen een obsessie voor criminele zaken en raken plots zelf bij een zaak betrokken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid. Bekijk hier waar je vanaf 31 augustus Only Murders In the Building kunt streamen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV