Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021
Met onder meer The Green Knight en Cruel Summer

Nieuws :

De temperaturen stijgen en ook jij zal vast binnenkort vakantie gaan vieren. Als je je toch verveelt, hebben de streamingdiensten flink wat nieuwe films en series om te bekijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2021.

Kijktips van Gids.tv

Cruel Summer, S1 (6 augustus)

Prime Video

Bron: Prime Video
Een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Bekijk hier waar je vanaf 6 augustus Cruel Summer kunt streamen.

Modern Love, S2 (13 augustus)

Prime Video

Een onwaarschijnlijke vriendschap. Een verloren liefde die weer opduikt. Een huwelijk dat zijn keerpunt bereikt. Een date die mogelijk geen date geweest is. Bekijk hier waar je Modern Love kunt streamen.

Nine Perfect Strangers, S1 (20 augustus)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het drama speelt zich af in een boutique health-and-wellness resort dat genezing en transformatie belooft. Negen gestreste stadsbewoners proberen op weg te gaan naar een betere manier van leven. De directrice van het resort, Masha (Kidman), waakt over hen tijdens deze tiendaagse retraite, een vrouw met een missie om hun vermoeide geesten en lichamen nieuw leven in te blazen. Deze negen vreemdelingen hebben echter geen idee wat hen te wachten staat. Bekijk hier waar je vanaf 20 augustus Nine Perfect Strangers kunt streamen.

The Green Knight (21 augustus)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Sir Gawain, de roekeloze en eigenzinnige neef van koning Arthur. Hij gaat op een queeste om de confrontatie aan te gaan met de zogenaamde ‘Green Knight’, een reusachtige groene vreemdeling en uitdager van mannen. Lees hier waar je vanaf 21 augustus The Green Knight kunt kijken.

Kevin Can F**K Himself, S1 (27 augustus)

Prime Video

Kevin Can FK Himself volgt het verhaal van Allison McRoberts, een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Ze is mooi en kan tegen een grapje, zelfs als het tegen haar gericht is, en ze is getrouwd met een man die een huwelijks loterij gewonnen moet hebben. Bekijk hier waar je vanaf 27 augustus Kevin Can FK Himself kunt streamen.

Verder op Amazon Prime Video

  • Body Brokers (1 augustus)
  • Head Above Water (6 augustus)
  • Bigfoot Family (7 augustus)
  • Star Trek: Lower Decks, S2 (13 augustus)
  • All My Life (14 augustus)
  • Batman: Soul Of The Dragon (17 augustus)
  • Borat Specials (27 augustus)
  • Borat's American Lockdown & Debunking Borat (27 augustus)
  • Fernando, S2 (27 augustus)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier