Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021

Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021
Met onder meer Dertigers

Nieuws :

De temperaturen stijgen en ook jij zal vast binnenkort vakantie gaan vieren. Als je je toch verveelt, hebben de streamingdiensten flink wat nieuwe films en series om te bekijken. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2021.

Kijktips van Gids.tv

Dolor y Gloria (7 augustus)

NPO Plus

Salvador Mallo is een filmmaker die over zijn hoogtepunt heen is en met hevige pijn, depressies en angsten kampt. Enkele persoonlijke reünies, een door hem geschreven theatermonoloog en heroïne, die hij neemt om zijn fysieke pijn te verzachten, brengen een reeks oude herinneringen naar boven. Lees hier waar je vanaf 7 augustus Dolor y Gloria kunt kijken.

Normal People (13 augustus)

NPO Plus

Een toevallige ontmoeting tussen de populaire en aantrekkelijke Connell en de einzelgänger Marianne blijkt het begin van een bijzondere en onuitwisbare band tussen de twee tieners. Bekijk hier waar je vanaf 13 augustus Normal People kunt streamen.

Wat is dan Liefde? (15 augustus)

Echtscheidingsadvocaat Cato krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. Lees hier waar je vanaf 15 augustus Wat is dan Liefde? kunt kijken.

Flikken Rotterdam, S5 (17 augustus)

NPO Plus

In Flikken Rotterdam werken rechercheurs, politie-agenten en een officier van justitie aan de verschillende zaken in Rotterdam. Bekijk hier waar je Flikken Rotterdam kunt streamen.

Dertigers, S2 (23 augustus)

NPO Plus

Na het heftige slot van het eerste seizoen hebben de vrienden hun levens weer opgepakt. Maar lukt het ook hun vriendschap in stand te houden op een lange termijn? Kan Bart zijn bedrog voor Lot geheimhouden? Zullen Alex en Elias elkaar terugvinden? Hoe vergaat het Nora als alleenstaande moeder? Smaakt de kus in de lift van Pieter en Saar naar meer of zijn ze gewoon vrienden gebleven? Bekijk hier waar je vanaf 23 augustus Dertigers kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Onze Jongens in Miami (1 augustus)
  • Bloodlands, S1 (7 augustus)
  • Monos (14 augustus)
  • The Promise, S1 (19 augustus)
  • Innocent, S2 (21 augustus)
  • The Accident, S1 (27 augustus)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: deze films en series zijn nieuw in augustus 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier