Vriendin Olke uit Boer zoekt Vrouw overleden

Vriendin Olke uit Boer zoekt Vrouw overleden
Karen overleed aan de gevolgen van borstkanker

Nieuws :

Karen, de vriendin van Boer zoekt Vrouw-ster Olke Jongsma, is op 47-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. De Amerikaanse vrouw is afgelopen zaterdag rustig ingeslapen in Texas, zo meldt het programma op zijn website.

In de Boer zoekt Vrouw-special van januari vertelden Karen en Olke, die speciaal voor de uitzending naar Nederland kwamen, dat Karen ziek was. Toen hadden de twee nog hoop dat de behandeling aan zou slaan. Eenmaal terug in Texas, bleek echter dat de behandeling niet meer mocht baten.

Presentatrice Yvon Jaspers laat op de website weten dat zij, haar redactie en álle boeren intens meeleven met Olke. "We waren zo blij voor Olke dat Karen in zijn leven kwam. Ze was precies wat Olke zocht in een vrouw, hij bloeide helemaal op", zo vertelt Jaspers.

Karen. Bron: KRO-NCRV.

Voor de specials van het datingprogramma kwam het stel over vanuit Amerika. "We hebben Karen een aantal keren in Nederland mogen ontmoeten en hebben haar leren kennen als een bijzonder warme en liefdevolle vrouw. De laatste keer dat we haar zagen is pas een paar maanden geleden, toen we met elkaar in Limburg waren voor de opnames van de specials. Ze was zo vrolijk en vol vertrouwen."

Jaspers zag dat Karen samen met Olke genoot van de mensen om haar heen. Tijdens de opnames hadden ze zelfs met zijn allen gedanst. "Olke heeft haar ten huwelijk gevraagd en natuurlijk zei ze ‘ja’. Helaas heeft het niet meer zo mogen zijn. De redactie en ook alle boeren leven intens met Olke mee en zullen er ook in deze moeilijke tijd voor hem zijn."

Boer Olke uit Texas. Bron: KRO-NCRV.

Koeienboer Olke uit Texas deed mee met het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw Internationaal. In eerste instantie koos hij Karen niet uit omdat hij op zoek was naar een Nederlandse dame. Later, toen hij zijn brieven nog eens allemaal doorlas, kwam hij erachter dat Karen, een Amerikaanse met Zuid-Afrikaanse roots, eigenlijk niet zo heel ver van zijn boerderij woonde.

Karen werd 47 jaar en laat Olke, haar dochter en zoon uit een eerdere relatie achter.

Boer Olke en Karen zijn te zien in deze Boer zoekt Vrouw-special.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vriendin Olke uit Boer zoekt Vrouw overleden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV