Voetbal | Zambia - Nederland live op tv en online (Olympische Spelen)

Voetbal | Zambia - Nederland live op tv en online (Olympische Spelen)
Eerste duel Oranje Leeuwinnen in Japan

Sport :

Op woensdag 21 juli begint het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen al, twee dagen voor de openingsceremonie. De Nederlandse vrouwen spelen om 13.00 uur Nederlandse tijd tegen Zambia. De NOS doet live verslag op NPO 1 en NOS.nl. Je kunt ook kijken op Eurosport 1, via de Eurosport Player of de Gids.tv-livestream.

Samenvatting en hoogtepunten Zambia - Nederland

Drie groepen
De vrouwen werken in tweeënhalve week tijd een toernooi af in Japan. Het olympisch voetbal begint bij de vrouwen met drie groepen van vier teams. De nummers één en twee plus de twee beste nummers drie gaan naar de kwartfinales.

Tegenstanders
De Oranje Leeuwinnen spelen in de groepsfase tegen China, Brazilië en Zambia. Het Afrikaanse land is woensdag de eerste tegenstander. Zambia doet voor het eerst mee aan de Spelen. Titelverdediger op het toernooi is Duitsland. Bekijk ook het volledige speelschema voetbal op de Olympische Spelen.

De vrouwenvoetbalwedstrijd Zambia - Nederland op de Olympische Spelen is woensdag 21 juli om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NOS.nl, Eurosport 1, via de Eurosport Player en de livestream via Gids.tv. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voetbal | Zambia - Nederland live op tv en online (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV