Nieuw seizoen Hoeveel ben je waard? begint woensdag 21 juli op SBS6

Nieuw seizoen Hoeveel ben je waard? begint woensdag 21 juli op SBS6
Viktor Brand neemt financieel vermogen onder de loep

Kijktip :

Vanaf woensdag 21 juli zendt SBS6 een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard? uit, waarin presentator Viktor Brand de financiële situatie van de deelnemers onder de loep legt. In de eerste aflevering ontmoet hij gids Ingrid, die zeven jaar geleden haar hart volgde en een oude burgemeesterswoning op de Zaanse Schans betrok.

Hoeveel ben je waard? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Miljoenen toeristen
Elk jaar bezoeken miljoenen toeristen de Zaanse Schans en Ingrid profiteerde hiervan door vanuit haar huis rondleidingen aan te bieden. Het was booming business, die haar geen windeieren heeft gelegd. De coronapandemie heeft er echter voor gezorgd dat de Schans al anderhalf jaar verlaten en stil is. Alle inkomsten van Ingrid zijn weggevallen. Heeft ze wel door dat haar uitgavenpatroon onverminderd doorgaat?

Spaarpot
Door de vele uitgaven die Ingrid nog steeds doet teert ze ook in op haar spaarpot en dus komt Viktor Brand langs om te helpen. HIj gaat ook op bezoek bij het reislustige stel Jolanda en Nico. Er is een leeftijdsverschil van zestien jaar, maar toch willen ze tegelijkertijd met pensioen om de wereld te verkennen. Dit betekent dat administratief medewerker Jolanda met vervroegd pensioen gaat. Maar kan dat wel?

Het nieuwe seizoen van Hoeveel ben je waard? is vanaf woensdag 21 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hoeveel ben je waard? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hoeveel ben je waard? begint woensdag 21 juli op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier