Nieuw op Videoland: FC Utrecht No Guts No Glory vanaf dinsdag te zien

Nieuw op Videoland: FC Utrecht No Guts No Glory vanaf dinsdag te zien
FC Utrecht opent de deuren

Kijktip :

Feyenoord komt met een documentaire op Disney+ binnenkort, maar FC Utrecht is de Rotterdammers voor met hun Videoland-docu FC Utrecht No Guts No Glory, die vanaf dinsdag 20 juli te zien is op Videoland.

Lees hier welke series je deze week nieuw kunt streamen op Videoland.

Het verhaal
FC Utrecht bestaat 50 jaar en heeft het afgelopen jaar de deuren geopend. Het is voor de Utrechtse club een jaar met hoogte-en dieptepunten geweest op onder meer het veld, de bestuurskamer en in de rechtbank. Door middel van unieke beelden uit de kleedkamer en het trainingscomplex ziet iedereen wat er gedurende het jubileumseizoen precies heeft gespeeld, dat vol ambities begon.

Lees hier komend weekend onze serierecensie van FC Utrecht No Guts No Glory.

Spelers, staf, de directie en Frans van Seumeren, eigenaar van de club, geven een bijzondere inkijk in de club en haar ambities. Een trainerswissel, een seizoen zonder supporters en een emotionele eigenaar: de camera van Videoland stond overal bovenop. Dichterbij FC Utrecht kom je niet.

Lees hier waar je vanaf 20 juli FC Utrecht No Guts No Glory seizoen 1 kunt streamen. Genre: Sport, Documentaire.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland: FC Utrecht No Guts No Glory vanaf dinsdag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier