Recensie: Trollhunters: Rise of the Titans is visueel schitterend en humoristisch

Recensie: Trollhunters: Rise of the Titans is visueel schitterend en humoristisch
Naar het verhaal van Guillermo del Toro

Film :

Vanaf 21 juli staat Trollhunters: Rise of the Titans op Netflix. De nieuwe Dreamworks-film is de volgende uit een lijn films die direct op Netflix verschijnt. Hoe bevalt dat? Lees hier de recensie van Trollhunters: Rise of the Titans.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mystieke lijnen
Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Deze film kan visueel tippen aan het niveau dat Disney aantikte met bijvoorbeeld Raya and the Last Dragon, iets dat Dreamworks nog maar nauwelijks lukte. Het verhaal is redelijk simpel, maar de humor is goed en er is zelfs een traantje te herkennen in de hoek van de ogen van ondergetekende. Een film waar je een goede fantasie voor moet hebben: 3 sterren.

Cast
Naast Tatiana Maslany (Destroyer) en Emile Hirsch (Into the Wild) spelen ook Steven Yeun (Invincible), Alfred Molina (Spider-Man 2) en Nick Offerman (The Founder) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Johane Matte, Francisco Ruiz-Velasco en Andrew L. Schmidt (Trollhunters).

Vanaf 21 juli 2021 is Trollhunters: Rise of the Titans te kijken op Netflix. Genre: Avontuur, Animatie. Tijdsduur: 104 minuten. IMDb-score: 7,4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Trollhunters: Rise of the Titans is visueel schitterend en humoristisch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier