Dinsdag in Op1: Serie Het echte leven in de dierentuin dit keer vanuit Diergaarde Blijdorp

Dinsdag in Op1: Serie Het echte leven in de dierentuin dit keer vanuit Diergaarde Blijdorp
Dit zijn de gasten van dinsdag 20 juli

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 20 juli

  • Een nieuwe historische stap in de ‘ruimterace’ tussen miljardairs: vanmiddag werd de raket van Amazon-baas Jeff Bezos succesvol de ruimte in gelanceerd. Aan boord de 18-jarige Nederlander Olivier Daemen, die vanaf nu de jongste astronaut ooit is. Vanavond bij Op1 bespreken Amerikakenner Raymond Mens en schrijfster van het boek ‘In lichtjaren heeft niemand haast’ Marjolijn van Heemstra de strijd om de ruimte.

  • Ondanks dat een daling lijkt ingezet in het aantal mensen dat positief getest wordt op het coronavirus, stijgen de ziekenhuisopnames door. Vandaag was de grootste toename sinds eind april. Epidemioloog Amrish Baidjoe en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers bespreken vanavond bij Op1 hoe zorgelijk deze ontwikkeling is.

  • Eline (20) en Tizita (26) waren heel fanatieke sporters, maar sinds hun coronabesmetting komen ze nauwelijks de trap nog op. Huisarts Eline Hofman van C-support schat dat 10 procent van de coronapatiënten uiteindelijk long covid krijgt. Vanavond bij Op1 bespreken Eline en Tizita samen met huisarts Hofman de gevolgen van hun coronabesmetting.

  • De tv-serie Het echte leven in de dierentuin is terug: deze keer vanuit Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Dit seizoen zijn de hoofdrolspelers zeker niet de minste. De verborgen camera’s volgen onder meer zilverrug gorilla Bokito, tapir Tygo, zwarte neushoorn Naima en de komodovaranen Festus en Odin. Vanavond bij Op1 vertellen hun gepassioneerde verzorgers alles over hun liefde voor de dieren.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV