Overzicht tijden: Mountainbike op de Olympische Spelen live op tv en online

Overzicht tijden: Mountainbike op de Olympische Spelen live op tv en online
Wat gaat Mathieu van der Poel doen?

Sport :

Het mountainbiken op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokyo vind plaats op maandag 26 en dinsdag 27 juli. Gids.tv zet het uitzendschema op een rij.

Mathieu van der Poel
Uiteraard is de grote vraag die op ieders lippen brand: wat zijn de kansen voor Mathieu van der Poel? Aan de vrouwenzijde zijn Anne Tauber en Anne Terpstra ook kanshebbers.

Uitzendschema mountainbike op tv (Nederlandse tijd)

  • Maandag 26 juli, 08.00 uur: cross country - mannen (met o.a. Mathieu van der Poel en Milan Vader) (LIVE: NPO 1/discovery+)
  • Dinsdag 27 juli, 08.00 uur: cross country - vrouwen (met o.a. Anne Terpstra en Anne Tauber) (LIVE: NPO 1, Eurosport 1 & discovery+)

Welke zender?
Het is op dit moment nog niet bekend of alle wedstrijden te zien zijn bij de NOS, maar aangezien beide races Nederlandse kanshebbers hebben, is de kans best groot van wel. Alle wedstrijden zijn in ieder geval te zien via de Eurosport-livestreams op discovery+. Is de wedstrijd ook bij de NPO te zien? Dan vind je een livestream bij Gids.tv.

Alles van het mountainbiken op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Mountainbike op de Olympische Spelen live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV