Hoogtepunten Wie het laatst lacht vanaf donderdag 22 juli te zien op SBS6

Hoogtepunten Wie het laatst lacht vanaf donderdag 22 juli te zien op SBS6
Week later dan gepland

Kijktip :

Een week later dan gepland beginnen de compilatie-afleveringen van Wie het laatst lacht op SBS6. Vanaf donderdag 22 juli kunnen we genieten van de hoogtepunten van het verborgen camera-programma van Wendy van Dijk.

Wie het laatst lacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Peter R. de Vries
Het uitstel had alles te maken met het overlijden van (misdaad)journalist Peter R. de Vries op donderdag 15 juli. Een komisch programma was die avond ongepast geweest en in plaats daarvan was een extra aflevering van Shownieuws te zien, waarin Winston Gerschtanowitz met diverse bekende gezichten herinneringen ophaalde aan De Vries.

Wesley en Yolanthe
Vanaf deze week kunnen we wél kijken naar de vele grappige momenten die Wie het laatst lacht al heeft opgeleverd, met hoofdrollen voor bekende én onbekende Nederlanders. Zo begint de boot van Wesley Sneijder tijdens een vistripje plotseling te zinken en denkt Yolanthe Cabau dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje van de sokken heeft gereden.

Wie het laatst lacht is vanaf donderdag 22 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Wie het laatst lacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoogtepunten Wie het laatst lacht vanaf donderdag 22 juli te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV