Jaren 80-week The Great British Bake Off donderdag te zien op NPO 1

Jaren 80-week The Great British Bake Off donderdag te zien op NPO 1
Uitzending werd vorige week geschrapt

Kijktip :

Net als Wie het laatst lacht op SBS6 moest ook The Great British Bake Off de uitzending van donderdag 15 juli uitstellen. Deze week kunnen we alsnog kijken naar de aflevering waarin de jaren tachtig centraal staat.

The Great British Bake Off gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Peter R. de Vries
Het uitstel van de vorige uitzending had alles te maken met het overlijden van Peter R. de Vries, die op donderdag 15 juli aan de verwondingen van een schietpartij bezweek. Vanwege deze gebeurtenis was 's avonds een extra uitzending van Op1 te zien, waarin Jeroen Pauw terugblikte op het leven en het werk van de (misdaad)journalist.

Opdrachten
Deze week dus alsnog de jaren tachtig-aflevering van The Great British Bake Off. We beginnen met de signatuuropdracht, waarin de bakkers hun eigen draai geven aan de klassieke quiche. In de technische opdracht staan zes langwerpige donuts met een vulling van custard en jam op het programma. En het spekaktelstuk van deze week is een ijstaart.

The Great British Bake Off is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaren 80-week The Great British Bake Off donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier