Docuserie Pandemic: The Virus That Shook the World start donderdag op NPO 2

Docuserie Pandemic: The Virus That Shook the World start donderdag op NPO 2
Hoe het coronavirus de wereld overviel

Kijktip :

Vanaf donderdag 22 juli is de driedelige documentaireserie Pandemic: The Virus That Shook the World te zien op NPO 2. In deze docu volgen we de uitbraak van het coronavirus in twintig verschillende landen, op vijf verschillende continenten.

Pandemic: The Virus That Shook the World aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Noodsituatie
Overal ter wereld worden mensen gevolgd gedurende het eerste jaar van de pandemie: in Afrika, Azië, Europa, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Door de ogen van deze mensen wordt het in de eerste maanden van het coronavirus al duidelijk dat er overal verschillend op wordt gereageerd, aangezien niemand weet wat er gaat gebeuren.

Onrechtvaardig
Toch blijkt binnen de kortste keren dat het "nieuwe normaal" steeds onrechtvaardiger voelt. In de tweede en derde aflevering van de documentaireserie wordt gekeken naar de gevolgen van het virus voor de samenleving, waar de ongelijkheid zichtbaar wordt en de zoektocht naar zondebokken. Ook rijst de vraag of het normale leven ooit terugkeert.

De docuserie Pandemic: The Virus That Shook the World is vanaf donderdag 22 juli drie donderdagen rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Pandemic: The Virus That Shook the World terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Pandemic: The Virus That Shook the World start donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier