FC Drita - Feyenoord live op tv (voorronde Conference League)

FC Drita - Feyenoord live op tv (voorronde Conference League)
Europees avontuur van start

Sport :

Op donderdag 22 juli begint Feyenoord aan de Europese campagne. In de tweede voorronde van de Conference League is FC Drita in Kosovo de eerste tegenstander. De heenwedstrijd is om 21.00 uur live te zien op ESPN. Bekijk ook op welk kanaal ESPN (soms gratis) te zien is.

Samenvatting en hoogtepunten FC Drita - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tegenstander
Drita werd afgelopen seizoen in de Kosovaarse competitie tweede. De club stroomde in de eerste vooronde van de nieuwe Conference League, het derde Europese toernooi onder de Champions en Europa League, in. Daarin werd FK Decic uit Montenegro verslagen.

Volgende ronde
Voor Feyenoord wordt het een lange route naar de groepsfase. Als Drita wordt verslagen, volgt de derde voorronde tegen het Zwitserse FC Luzern. Daarna is er nog een play-offronde waarin een plek in de groepsfase op het spel staat.

FC Drita - Feyenoord in de tweede voorronde van de Conference League is donderdag 22 juli om 21.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. De samenvatting van Drita - Feyenoord komt op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op FC Drita - Feyenoord live op tv (voorronde Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier