Vanavond op tv: PSV - Galatasaray (Champions League), muziekprogramma Blokhuis Extra

Vanavond op tv: PSV - Galatasaray (Champions League), muziekprogramma Blokhuis Extra
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 juli

Kijktip :

Het nieuwe voetbalseizoen gaat vanavond officieel van start met de wedstrijd PSV - Galatasaray, in de tweede voorronde van de Champions League. Verder onder meer het nieuwe muziekprogramma Blokhuis Extra. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - Galatasaray (voorronde Champions League)

RTL 7
19:55 uur

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van PSV - Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League. Als nummer twee van de eredivisie moet PSV al vroeg in het nieuwe voetbalseizoen aan de bak. In de tweede voorronde is de Turkse nummer twee Galatasaray de tegenstander. Na het tweeluik, met volgende week de return in Istanboel, volgt de derde voorronde. Daarin wordt Celtic of FC Midtjylland de volgende tegenstander voor de ploeg die wint.


Nieuw: Het beste van... de jaren 80

NPO 3
20:25 uur

De komende woensdagen vertellen bekende Nederlanders hun herinneringen aan de (muziek van) de jaren tachtig in Het beste van... de jaren 80. Naast de belangrijkste trends kijken onder anderen Karin Bloemen, Henny Huisman, Giel Beelen en Erik de Zwart ook naar de grootste hits uit de tijd van de supersterren. Madonna, Michael Jackson en Doe Maar passeren in hoog tempo de revue.


Terug: Hoeveel ben je waard?

SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard?, waarin Viktor Brand het totale financiële vermogen van deelnemers onder de loep neemt. In de eerste aflevering neemt Viktor een kijkje in het leven van gids Ingrid. Zeven jaar geleden volgde zij haar hart en nam ze haar intrek in een oude burgemeesterswoning op de Zaanse Schans. Door de pandemie is de Schans nu verlaten en stil en zijn alle inkomsten van Ingrid weggevallen.


Filmdrama: Taxi Driver

Canvas
21:00 uur

Op Canvas is vanavond de filmklassieker Taxi Driver te zien. Vietnamveteraan en taxichauffeur Travis Bickle kan niet slapen. Hij vindt het geen probleem om nachtdiensten te draaien en accepteert ook ritten naar de ruigste buurten. Door de ramen van zijn taxi ziet hij het verloederde New York van de jaren zeventig. Travis is een eenzame man die geobsedeerd is door pornografie en geweld en zijn leven gaat steeds verder neerwaarts...


Nieuw: Blokhuis Extra: de jaren 80

NPO 3
21:15 uur

Op NPO 3 is deze zomer veel aandacht van de jaren 80. Met vanaf deze week na Het beste van... de jaren 80 zes weken lang Leo Blokhuis die in Blokhuis Extra diep in de popmuziek van de jaren 80 duikt. In de eerste aflevering vertelt zangeres Kim Wilde waar ze het verhaal vertelt achter haar synthpop-lijflied 'Kids in America' en meesterbassist Mark King praat over de eerste hit van zijn band Level 42: 'Love Games'.


Docu: Ella Fitzgerald - Just One of Those Things

NPO 2
23:00 uur

De documentaire Just One of Those Things gaat over Ella Fitzgerald en neemt je mee op de zes decennia durende, immer zinderende tournee van een gereserveerde vrouw die een muzikale legende werd. Ella Fitzgerald is zeventien en leeft op straat als ze in 1934 meedoet aan een talentenavond in het Apollo Theater in Harlem, New York. Ze wil het liefst dansen, maar na een spetterend optreden van twee danseressen besluit ze toch maar iets te zingen. Ze krijgt iedereen stil en binnen een paar maanden kan niemand meer om haar heen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: PSV - Galatasaray (Champions League), muziekprogramma Blokhuis Extra of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV