Sportprogramma Tokio Vandaag vanaf vrijdag 23 juli te zien op NPO 1

Sportprogramma Tokio Vandaag vanaf vrijdag 23 juli te zien op NPO 1
Hoogtepunten Olympische Spelen passeren de revue

Kijktip :

We hebben er een jaar langer op moeten wachten, maar de Olympische Spelen van Tokio gaan deze week dan eindelijk van start. Vanaf vrijdag 23 juli is Tokio Vandaag elke avond rond 19.00 uur te zien op NPO 1, met een terugblik op de hoogtepunten van de dag.

Tokio Vandaag gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

's Nachts
Helaas hebben Europese sportliefhebbers dit keer pech met de Olympische Spelen: vanwege het tijdsverschil met Japan vindt een groot deel van de belangrijke sportevenementen 's nachts plaats. Afgezien van de échte liefhebbers zullen veel mensen de hoogtepunten dus missen, maar gelukkig biedt de NOS uitkomst met Tokio Vandaag.

Samenvattingen
Voor wie 's nachts en/of overdag niet alles heeft kunnen zien, is er elke dag een overzicht met samenvattingen, interviews met sporters, reportages en een aantal vaste rubrieken. Sjoerd van Ramshorst is de presentator van dienst. Hij wordt bijgestaan door sidekicks Kim Lammers (oud-hockeyster) en Roy Meijers (oud-judoka), met wie hij de gebeurtenissen van de dag bespreekt.

Tokio Vandaag is vanaf vrijdag 23 juli dagelijks rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tokio Vandaag terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sportprogramma Tokio Vandaag vanaf vrijdag 23 juli te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV