Vanavond op tv: FC Drita - Feyenoord (Conference League), dramafilm Cold War

Vanavond op tv: FC Drita - Feyenoord (Conference League), dramafilm Cold War
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 22 juli

Kijktip :

Vanavond komt ook Feyenoord voor het eerst in actie in de voorrondes van het Europese voetbal. De Rotterdammers proberen zich te kwalificeren voor de Conference League. Verder onder meer de prachtige film Cold War op Canvas. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 22 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Avonturenfilm: Cast Away

Spike
20:00 uur

Op Spike is vanavond de meeslepende avonturenfilm Cast Away te zien, waarin Tom Hanks de hoofdrol speelt (waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg). Als er iemand is die weet hoe je een pakketje ergens op tijd moet krijgen, is het FedEx specialist Chuck Noland. Aan zijn zorgvuldig geplande leven komt een abrupt einde, als hij na een vliegtuigongeluk aanspoelt op een onbewoond eiland.


Wie het laatst lacht: compilatie-uitzendingen

SBS 6
20:30 uur

De komende weken zijn de leukste fragmenten van de afgelopen seizoenen van Wie het laatst lacht te zien op SBS6. Wesley Sneijder is lekker aan het vissen met zijn beste vriend Rolf Sanchez en ineens begint de boot te zinken. Wat doet Wesley? Hoe reageert Yolanthe als ze denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden? En Berget Lewis had nog een appeltje te schillen met Edsilia Rombley en pakt haar op geraffineerde wijze terug.


The Great British Bake Off: jaren 80-week

NPO 1
20:40 uur

De overgebleven bakkers in The Great British Bake Off gaan deze week terug naar de jaren 80. Eerst geven ze tijdens de signatuuropdracht hun eigen draai aan de klassieke quiche. Dan volgt de technische opdracht, een zoete favoriet uit vroegere tijden: zes langwerpige donuts met een vulling van custard en jam. Tot slot moet bij het spektakelstuk blijken of de bakkers het hoofd koel houden: ze moeten zich storten op ijstaarten.


Live: FC Drita - Feyenoord (voorronde Conference League)

ESPN
21:00 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur op ESPN live verslag van de wedstrijd FC Drita - Feyenoord in de tweede voorronde van de UEFA Conference League. Voor het begin van het Europees seizoen reist Feyenoord af naar Kosovo. De nummer twee van dat land begon al in de eerste voorronde tegen een club uit Macedonië. Over een week is de return in De Kuip.


Romantisch drama: Cold War

Canvas
21:10 uur

Canvas zendt vanavond het schitterende Poolse drama Cold War uit. De film speelt zich af in de jaren vijftig, ten tijde van de Koude Oorlog, en vertelt het verhaal van de onmogelijke, gepassioneerde relatie tussen Wiktor Warski en Zuzanna "Zula" Lichón. Wiktor is regisseur, pianist en componist en begint een zang- en volksdansgroep. Daar wordt hij verliefd op zangeres Zula. Hun wegen scheiden als Wiktor in vanuit Oost-Berlijn naar de Westerse wereld vlucht.


Nieuw: Pandemic - The Virus That Shook the World

NPO 2
22:10 uur

De driedelige documentaireserie Pandemic - The Virus That Shook the World volgt de uitbraak van het coronavirus in twintig verschillende landen. Mensen worden overal ter wereld gevolgd in het eerste jaar van de pandemie. Gezien door de ogen van al deze mensen wordt in de eerste maanden van de pandemie duidelijk dat er verschillend op de noodsituatie wordt gereageerd, aangezien niemand weet wat er gaat gebeuren.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: FC Drita - Feyenoord (Conference League), dramafilm Cold War of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV