Talkshow NOS Studio Tokio gaat vrijdag 23 juli van start op NPO 1

Talkshow NOS Studio Tokio gaat vrijdag 23 juli van start op NPO 1
Henry Schut bespreekt de Olympische Spelen

Kijktip :

De Olympische Spelen gaan deze week eindelijk van start en ook bij de NOS is daar natuurlijk uitgebreid aandacht voor. Henry Schut presenteert vanaf vrijdag 23 juli NOS Studio Tokio, waarin hij de afgelopen dag bespreekt met gasten.

NOS Studio Tokio gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Joris Linssen
In Scheveningen ontvangt Schut elke dag analisten, atleten en coaches, maar ook gasten van buiten de sportwereld. Samen bespreken ze de belangrijkste gebeurtenissen van de dag, elke dag komt er een medaillewinnaar aan tafel én er is een bijzondere rubriek met Joris Linssen. Ondertussen verblijft Dione de Graaff in Tokio voor gesprekken met de hoofdrolspelers van de dag.

Live muziek
NOS-verslaggevers dragen dagelijks reportages bij, er zijn interviews en elke keer een ode aan een oud-Olympiër. In Scheveningen is er elke dag ook live muziek. De eerste dagen van de Olympische Spelen is singer/songwriter Blaudzun de huisband bij NOS Studio Tokio. Daarna komen ook de Haagse band Son Mieux en soulzanger Steffen Morrison langs.

NOS Studio Tokio is vanaf vrijdag 23 juli te zien op NPO 1. Doordeweeks begint het programma om 20.30 uur, in het weekend om 21.30 uur. Je kunt elke aflevering van NOS Studio Tokio terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow NOS Studio Tokio gaat vrijdag 23 juli van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV