Vrijdag in Code van Coppens: Horace Cohen en Ruben van der Meer versus de Frogers

Vrijdag in Code van Coppens: Horace Cohen en Ruben van der Meer versus de Frogers
Wie ontsnapt er uit de escape room?

Kijktip :

Vrijdagavond (23 juli) kun je op SBS6 weer kijken naar een aflevering van Code van Coppens: de wraak van de Belgen, waarin twee duo's van bekende Nederlanders proberen zo snel mogelijk uit een escape room te ontsnappen.

Code van Coppens: de wraak van de Belgen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tante Patty
Dit keer zijn het jeugdvrienden en acteurs Horace Cohen en Ruben van der Meer die het opnemen tegen zanger René Froger en zijn zoon Didier. Beide teams belanden voor hun escape room-opdracht in een luguber ziekenhuis, waar ze een belangrijke opdracht moeten zien te voltooien: red tante Patty uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg.

Vlaams succes
Het programma Code van Coppens: de wraak van de Belgen is de Nederlandse versie van een Vlaams format, maar wel met dezelfde presentatoren: de gebroeders Staf en Mathias Coppens. Zij proberen hun noorderburen van hilarisch advies te voorzien om de opdrachten tot een goed einde te brengen, en dat leidt regelmatig tot vermakelijke situaties.

Code van Coppens: de wraak van de Belgen is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens: de wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV