Kill Bill Vol. 1 en Kill Bill Vol. 2 vrijdag achter elkaar te zien op Veronica

Kill Bill Vol. 1 en Kill Bill Vol. 2 vrijdag achter elkaar te zien op Veronica
Ook te streamen via Videoland en Pathé Thuis

Kijktip :

Topregisseur Quentin Tarantino heeft in zijn carrière veel filmgenres verkend. Hij maakt er geen geheim idolaat te zijn van Aziatische martial arts-films en de spaghettiwestern, en heeft aan beide genres al hommages gebracht. Het tweeluik Kill Bill bijvoorbeeld, waarin we veel epische zwaardgevechten voorbij zien komen. Vrijdagavond zijn beide films te zien op Veronica.

20.30 uur: Kill Bill Vol. 1 (2003 | IMDb ★ 8,1)

Huurmoordenaar ’The Bride’ wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag maar door een kogel in haar hoofd, ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst...

Je kunt Kill Bill Vol. 1 streamen via onder meer Videoland en Pathé Thuis.

22.40 uur: Kill Bill Vol. 2 (2004 | IMDb ★ 8,0)

Nadat The Bride O-Ren Ishii en Vernita Green heeft vermoord, staan er nog drie mensen op de hitlijst die ze heeft samengesteld nadat ze uit haar vier jaar lange coma ontwaakte. Twee leden van de Deadly Viper Assassination Squad zijn nog over: de meedogenloze Budd en de valse Elle Driver. Haar voormalige opdrachtgever Bill, die de Deadly Vipers op haar afstuurde, bewaart ze voor het laatst. Haar missie wordt wat gecompliceerder wanneer ze erachter komt dat haar doodgewaande dochter nog blijkt te leven.

Je kunt Kill Bill Vol. 2 streamen via onder meer Videoland en Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV