Noorse thrillerserie Witch Hunt vanaf zaterdag 24 juli te zien op NPO 3

Noorse thrillerserie Witch Hunt vanaf zaterdag 24 juli te zien op NPO 3
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

NPO 3 zendt vanaf zaterdag 24 juli de nieuwe Noorse thrillerserie Witch Hunt (originele titel: Heksejakt) uit. Vier zaterdagen lang zijn er dubbele afleveringen van de spannende serie te zien.

Witch Hunt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verdachte transactie
In de serie volgen we Ida Waage. Zij is CFO (chief financial officer) bij een gerenommeerd advocatenbureau in Noorwegen. Het verhaal wordt in gang gezet als ze een verdachte transactie ter waarde van 450.000 euro moet goedkeuren. Ze kent het bedrijf niet waarnaar het geld wordt overgemaakt.

Tegenwerking
En dus besluit Ida eigenhandig een onderzoek te beginnen. Er blijkt een hele grote naam betrokken bij de transactie, en dus stuit ze bij haar onderzoek op nogal wat tegenwerking van haar firma. Ze begint steeds meer te twijfelen: kan ze de mensen voor wie ze werkt wel vertrouwen? Moet ze naar buiten treden?

De thrillerserie Witch Hunt is vanaf zaterdag 24 juli wekelijks om 20.25 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Witch Hunt terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Noorse thrillerserie Witch Hunt vanaf zaterdag 24 juli te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier