Zo kijk je de Olympische Spelen live op tv en online via livestreams

Zo kijk je de Olympische Spelen live op tv en online via livestreams
Tokio 2020 in 2021 wordt nachtwerk

Sport :

De Olympische Spelen in Tokio worden van vrijdag 23 juli tot en met zondag 8 augustus uitgebreid in beeld gebracht. Er is veel livesport op tv, maar nog veel meer online te zien. Gids.tv zet op een rij waar je de Spelen kunt kijken.

NOS: NPO 1 en NOS.nl

De NOS zendt elke dag urenlang livesport van de Olympische Spelen uit. De focus ligt op de Nederlanders en de sporten met een grote internationale uitstraling. Van ongeveer 02.00 uur in de Nederlandse nacht tot 16.00 uur 's middags komen de beelden uit Tokio op NPO 1. Het is daar zeven uur later. De NOS heeft ook een livestream op NOS.nl (en via Gids.tv). De hoogtepunten zijn 's avonds rond 19.00 uur te zien in NOS Tokio Vandaag. In de talkshow NOS Studio Tokio wordt alles vanaf 20.30 uur besproken. Lees meer over hoe de NOS verslag doet van de Olympische Spelen.

Eurosport: op tv en alle livestreams online

Eurosport heeft de volledige uitzendrechten van de Olympische Spelen en biedt dan ook alle livestreams van de Olympische Spelen aan. De belangrijkste gebeurtenisen op de Spelen in Tokio zijn op tv te zien; op Eurosport 1 is er tussen 07.00 en 16.00 uur bovendien een schakelkanaal waar alle hoogtepunten voorbij komen. Op Eurosport 2 zijn verslagen van langere duur. Online kun je alle sport van de Olympische Spelen via Discovery+ of de Eurosport Player kijken. Deze streamingsdiensten zijn betaald.

Gids.tv: livestream en hoogtepunten

Via Gids.tv blijf je ook op de hoogte van de Olympische Spelen. Elke dag worden de livestreams van de NOS op een rij gezet en worden alle hoogtepunten van de Olympische Spelen, zoals samenvattingen en medaillemomenten, geplaatst op Gids.tv. Ook kun je zien hoe laat sporten op de Olympische Spelen worden uitgezonden.

Bekijk hier alles van de Olympische Spelen 2021.

De Olympische Spelen van 2020 (in 2021) zijn van vrijdag 23 juli tot en met zondag 8 augustus dagelijks van ongeveer 02.00 tot 16.00 uur live te zien op NPO 1 en Eurosport 1 en 2 en online via livestreams op NOS.nl, Discovery+, Eurosport Player en via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo kijk je de Olympische Spelen live op tv en online via livestreams of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV