Donderdag in Humberto: Kees van der Spek over afscheid Peter R. de Vries

Donderdag in Humberto: Kees van der Spek over afscheid Peter R. de Vries
De gasten van donderdag 22 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van donderdag 22 juli

  • Vandaag namen familie, vrienden en collega's in Carré afscheid van Peter R. de Vries. Tijdens een zeer indrukwekkende uitvaartdienst sprak Simon Vuyk en maakte Kees van der Spek alle filmpjes. Beiden zitten vanavond aan tafel.
  • Nederland kleurt vanaf vandaag voor het grootste deel donkerrood op de EDC-kaart. Directeur van de ANVR, Frank Oostdam, en CEO van reisorganisatie Sunweb, Mattijs ten Brink, praten vanavond bij Humberto over de praktische gevolgen hiervan voor vakantiegangers.
  • Vanavond blikt Tim de Wit terug op 6,5 jaar correspondentschap in het VK, waar hij een land volgde dat voor de Brexit, Boris Johnson en de strengste lockdown van Europa koos.
  • Nog één nachtje slapen en dan is de openingsceremonie van de Olympische Spelen, dus alle ogen zijn gericht op Japan. Actrice Melissa Drost, voormalig kickbokser Remy Bonjasky, cabaretier Emilio Guzman en sterrenchef Jacob Jan Boerma zijn groot fan van het land.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Humberto: Kees van der Spek over afscheid Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV