Deze 10 films komen in augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen

Deze 10 films komen in augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen
Met Free Guy en nog veel meer

Film :

Welke films draaien er in augustus 2021 in de Nederlandse bioscopen? Bekijk hieronder een overzicht van de belangrijkste releases met een paar grote blockbusters in aantocht, zoals de anti-superheldenfilm The Suicide Squad en bizarre over-de-top actie in Free Guy met Ryan Reynolds.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen en kijken in augustus 2021.

The Suicide Squad (5 augustus)

Bioscoop

De nieuwe maand trapt af met een stelletje ongeregeld. The Suicide Squad zijn terug met onder andere Margot Robbie's Harley Quinn en Captain Boomerang (Jai Courtney). Een nieuw levensgevaarlijke missie staat centraal en de aarde is in groot gevaar. Bekijk hieronder de trailer van The Suicide Squad.

Minari (5 augustus)

Bioscoop

Het verhaal gaat over de 7-jarige David, hij heeft Koreaans-Amerikaanse roots. Zijn leven wordt in de jaren 80 flink op zijn kop gezet, wanneer zijn vader Jacob de beslissing neemt om met het gezin naar het landelijke Arkansas te verhuizen. Daar jaagt hij de grote Amerikaanse droom na op een rustige boerderij. Bekijk hieronder de trailer van Minari.

The Green Knight (5 augustus)

Bioscoop

In deze fantasiefilm volgen we het verhaal van Sir Gawain (Def Patel), de roekeloze en eigenzinnige neef van koning Arthur. Gawain vecht op zijn pad met geesten, reuzen, dieven om zich te te bewijzen aan zijn familie en koninkrijk. De verwachtingen zijn hooggespannen. Bekijk hier waar je The Green Knight kunt kijken.

Free Guy (11 augustus)

Bioscoop

In deze actiekomedie speelt Ryan Reynolds de rol van Guy. Deze bankbediende figureert zonder het door te hebben als een niet speelbaar personage in de populaire game Free World. Maar wanneer hij met behulp van wat handige programmeurs zelfbewust wordt, besluit hij de held van het spel te worden. Dat is maar goed ook, want Guy ontdekt snel dat zijn hele virtuele wereld groot gevaar loopt! Bekijk hieronder de trailer van Free Guy.

The Ice Road (12 augustus)

Bioscoop

De 69-jarige Noord-Ierse acteur Liam Neeson is wederom terug in een actiethriller die doet denken aan Cold Pursuit en The Grey. Een reddingsoperatie staat op het programma als in de noordelijke regionen van Canada een diamantenmijn instort. Een vrachtwagenchauffeur (Neeson) moet over een bevroren oceaan rijden om de mijnwerkers te redden. Bekijk hier waar je The Ice Road kunt kijken.

Don't Breathe 2 (19 augustus)

Bioscoop

In 2016 joeg Stephen Lang bioscoopgangers de stuipen op het lijf in Don’t Breathe. In deze intense horrorfilm speelt de Avatar-acteur een blinde Vietnam-veteraan die thuis wordt overvallen door een stelletje jonge criminelen. In deel 2 leidt de blinde oorlogsveteraan een teruggetrokken bestaan in een afgelegen boshut. Hij woont daar met een jong meisje wiens ouders zijn omgekomen bij een brand. Maar wanneer dit meisje wordt ontvoerd, moet hij zijn veilige schuilplaats verlaten om achter de kidnappers aan te gaan. Bekijk hier de trailer van Don't Breathe 2.

Druk (Another Round) (19 augustus)

Bioscoop

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Deze drama en komediefilm is geregisseerd door Thomas Vinterberg (Festen) met charismatische topacteur Mads Mikkelsen in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Druk (Another Round).

Niks Vreemds Aan (19 augustus)

Bioscoop

In Niks vreemds aan zijn twee stellen op zoek naar meer passie en besluiten in een opwelling te gaan swingen. Het loopt anders dan zij verwachten en niets is meer zoals het was, maar ook het leven van hun buurvrouw Lot verandert drastisch. Nederlandse stoute komedie met onder andere Loek Peters, Ilse Warringa en Frederik Brom in de hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer van Niks Vreemds Aan.

Titane (26 augustus)

Bioscoop

De scenarist en regisseur Julia Ducournau (Raw) ontving vorige week de Gouden Palm in Cannes voor deze wilde, onvoorspelbare en extreme film over liefde, genderidentiteit en de relatie tussen ouder en kind. Ook seks met een auto staat op het programma, dus raar wordt het zeker. Bekijk hieronder de trailer van Titane.

The Father (26 augustus)

Bioscoop

Het door critici gelauwerde en geroemde Oscarwinnende dramafilm The Father gaat eindelijk in première in de Nederlandse bioscopen. Een prachtige dramafilm met Sir Anthony Hopkins en Olivia Colman in de hoofdrol. Met een dikke IMDb-score van 8,3 moet dit wel een film worden om nooit te vergeten. Bekijk hier de trailer van The Father.

Bekijk hier het artikel: Deze 10 films komen in juli 2021 in de Nederlandse bioscopen, en zie hier het overzicht van films die nu in de bioscopen te zien zijn. Deze data zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV