Recensie: in Jolt krijgt Kate Beckinsale haar woede en wraak niet onder controle

Recensie: in Jolt krijgt Kate Beckinsale haar woede en wraak niet onder controle
Slechte actiekomedie met grote namen

Film :

Vanaf 23 juli staat de film Jolt op Amazon Prime Video. Als je anderhalf uur van je leven weg wil gooien moet je deze actiekomedie eens proberen. Maar de cast is indrukwekkend. Lees hier de filmrecensie van Jolt.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Periodieke Explosieve Stoornis
Het verhaal gaat over de vrouw Lindy. Zij is werkzaam als uitsmijter en kampt met woede-uitbarstingen. Dit probleem probeert ze onder controle te houden met behulp van een bijzonder elektrodenvest. Dit geeft haar schokken wanneer ze opeens moordlustig wordt. Als de man op wie ze verliefd is vermoord wordt, wil ze wraak nemen op de dader.

Actrice Kate Beckinsale in de actiekomedie 'Jolt'

Beoordeling van Gids.tv: ★
Het is onvoorstelbaar dat echt grote namen uit de filmwereld, zoals Stanley Tucci en Susan Sarandon, besluiten een rol te spelen in deze mislukte productie. Belangrijke oorzaak is het domme verhaal over een vrouw die moet leren leven met haar uitbarstingen. De matige dialogen, humor die niet aanslaat en slechte script maken weinig indruk. Natuurlijk is de wraak in dit soort films zoet, met een finale waarin de explosies overduidelijk uit de computer komen. Een paar kleine pluspuntjes zijn de gewelddadige actiescènes, in een verder trage productie. We hebben heimwee naar Kate Beckinsale (Underworld) in betere tijden. Eén ster.

Cast
Naast Kate Beckinsale (Emma) en Stanley Tucci (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) zijn ook Susan Sarandon (Thelma & Louise), David Bradley (Game of Thrones), Bobby Cannavale (The Irishman) en Jai Courtney (Spartacus: Blood and Sand) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tanya Wexler (Hysteria).

Vanaf 23 juli 2021 is de film Jolt te streamen op Prime Video. Genre: Actie, Thriller, Komedie. Tijdsduur: 91 minuten. IMDb-score: 5,4.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in Jolt krijgt Kate Beckinsale haar woede en wraak niet onder controle of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV