Muziekdocumentaire Amy Winehouse in Nederland zaterdag te zien op NPO 3

Muziekdocumentaire Amy Winehouse in Nederland zaterdag te zien op NPO 3
Zangeres overleed tien jaar geleden

Kijktip :

Op 23 juli is het precies tien jaar geleden dat de veelgeprezen zangeres Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overleed. NPO 3 besteedt hier op zaterdag 24 juli uitgebreid aandacht aan. Om 22.05 uur is de documentaire Amy Winehouse in Nederland te zien.

Amy Winehouse in Nederland gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Nooit eerder vertoond
In deze documentaire zijn nooit eerder vertoonde beelden van Arjan Vlakveld te zien. Hij was de enige die haar in Nederland op beeld heeft geïnterviewd, en heeft de banden altijd bewaard. Door de jaren heen ontmoette hij steeds meer mensen die Winehouse hebben gesproken of gezien en iedereen heeft zijn eigen verhaal. De documentaire is een reconstructie van de momenten dat Amy Winehouse Nederland bezocht.

Twee albums
Maar weinig artiesten hebben zó veel impact gehad met slechts twee albums: Frank (2003) en Back to Black (2006). Toch is Winehouse nog altijd wereldberoemd. Voor de beide platen deed ze promotie in Nederland en gaf ze een enkel concert. Haar spaarzame optredens op festivals, poppodia, radio en tv in Nederland hebben een onuitwisbare indruk gemaakt. Die verhalen en soms nog nooit vertoonde beelden liggen op ons te wachten.

De documentaire Amy Winehouse in Nederland is op zaterdag 24 juli om 22.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de docu Amy Winehouse in Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muziekdocumentaire Amy Winehouse in Nederland zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier