Detectiveserie McDonald & Dodds komende zaterdagen te zien op NPO 2

Detectiveserie McDonald & Dodds komende zaterdagen te zien op NPO 2
Spannend tweeluik van de BBC

Kijktip :

De komende twee zaterdag (24 en 31 juli) is de tweedelige Britse detectiveserie McDonald & Dodds te zien op NPO 2. In dit misdaaddrama volgen we een markant detectiveduo in het plaatsje Bath.

McDonald & Dodds aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Politie-inspecteur
Lauren McDonald, afkomstig uit Londen, wordt aangesteld als politie-inspecteur in Bath. Daar wordt ze gekoppeld aan de ervaren Dodds. Lauren is vastbesloten om razendsnel de carrièreladder te beklimmen, en ze krijgt haar eerste grote kans als in het huis van de rijke ondernemer en ontwerper Max Crockett een onbekende man dood wordt aangetroffen.

Tegenpool
Het betekent ook de eerste keer dat Lauren samenwerkt met de timide en rustige brigadier Dodds. De twee zijn in alle opzichten elkaars tegenpolen, maar toch zullen ze de handen ineen moeten slaan om de moordenaar te vinden en alle geheimen van huize Crockett te ontrafelen. Zal dit bijzondere tweetal daar uiteindelijk in slagen?

Het tweeluik McDonald & Dodds is op zaterdag 24 en zaterdag 31 juli rond 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de afleveringen van McDonald & Dodds terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detectiveserie McDonald & Dodds komende zaterdagen te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier