Science fiction-serie Star Trek: Picard vanaf zondag te zien op Veronica

Science fiction-serie Star Trek: Picard vanaf zondag te zien op Veronica
Nederlandse tv-première

Kijktip :

Vanaf zondag 25 juli kunnen we in Nederland genieten van de science fiction-serie Star Trek: Picard, een nieuw hoofdstuk in het Star Trek-universum dat in 2020 verscheen. Nu beleeft de hitserie zijn tv-première in Nederland op Veronica.

Star Trek: Picard aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Patrick Stewart
In de serie keert Sir Patrick Stewart terug in zijn iconische rol als Jean-Luc Picard, die hij zeven seizoenen lang speelde in Star Trek: The Next Generation. De nieuwe serie volgt het beroemde personage in een nieuw hoofdstuk van zijn leven. Daarbij krijgt hij gezelschap van een aantal oude bekenden.

Pensioen
Jean-Luc Picard leidt inmiddels een rustig leventje, sinds hij veertien jaar geleden met pensioen is gegaan bij de Starfleet. Hij runt de wijngaard van zijn familie, maar wordt nog steeds gekweld door de dood van Data. Aan zijn comfortabele leventje lijkt een einde te komen wanneer een vrouw hem om hulp vraagt.

De serie Star Trek: Picard is vanaf zondag 25 juli wekelijks om 20.00 uur te zien op Veronica. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Star Trek: Picard terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Science fiction-serie Star Trek: Picard vanaf zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier