Nieuw seizoen Undercover in Nederland begint zondag op SBS6

Nieuw seizoen Undercover in Nederland begint zondag op SBS6
Alberto Stegeman trekt weer ten strijde

Kijktip :

Vanaf zondag 25 juli is Alberto Stegeman terug op SBS6 met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland. De misdaadverslaggever ontmaskert samen met zijn team opnieuw allerlei duistere zaken.

Undercover in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Perfecte wapen
Net als in de voorgaande seizoenen maken Alberto Stegeman en zijn team weer gebruik van de verborgen camera, die al jaren het perfecte wapen blijkt te zijn tegen de vele strafbare feiten die dagelijks in Nederland worden gepleegd. Vaak gaan deze criminele daden onopgemerkt voorbij, maar Undercover in Nederland brengt ze voor het voetlicht.

Seksuele intimidatie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duikt Alberto samen met zijn team op een zaak bij een manege. De eigenaar zou zijn personeel lastigvallen met seksuele intimidatie, maar hier is tot op heden nog niets tegen ondernomen. Diverse slachtoffers komen voor de camera en vertellen over hun ervaringen, en er worden heftige bewijzen vastgelegd.

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland is vanaf zondag 25 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Undercover in Nederland begint zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier