Recensie: The Last Letter from Your Lover is romantiek met groot glas rode wijn

Recensie: The Last Letter from Your Lover is romantiek met groot glas rode wijn
Met Felicity Jones en Shailene Woodley

Film :

Vanaf 23 juli staat de film The Last Letter from Your Lover op Netflix. De wereld heeft liefde nodig, en dat bied streamingdienst Netflix met een spiksplinternieuw romantische film met topcast. Aanrader is om een glas rode (of witte) wijn neer te zetten en heerlijk te genieten van een lieve en rijke productie waarin liefde centraal staat. Lees hier de filmrecensie van The Last Letter from Your Lover.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jennifer Stirling en Anthony O'Hare
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Ellie is heel nieuwsgierig naar wat er geworden is van de tortelduifjes en gaat op onderzoek uit.

Actrice Shailene Woodley en Callum Turner in de film 'The Last Letter from Your Lover'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Deze romantische film is gebaseerd op de gelijknamige beroemde succesroman van Jojo Moyes. De Britse schijfster brak een jaar of tien geleden door met Me Before You, dat als film een groot kassucces werd en sinds enkele weken ook op Netflix staat. The Last Letter from Your Lover is een dubbel verweven liefdesverhaal met de prachtige Shailene Woodley in een hoofdrol. Met de Franse Rivièra als decor, oogverblindende kostuums en een sfeervol tijdbeeld is het lekker genieten in romantiek om bij weg te zwijmelen en een scheutje humor om bij te lachen. Wel mist de film echt hoge pieken en diepe dalen in woede en ontroering, maar liefhebbers hebben een heerlijke avond. Drie sterren.

Cast
Naast Felicity Jones (The Theory of Everything) en Shailene Woodley (The Fault in Our Stars) is ook Callum Turner (Emma) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Augustine Frizzell (Euphoria).

Vanaf 23 juli 2021 is de film The Last Letter from Your Lover te streamen op Netflix. Genre: Drama, Romantiek. Tijdsduur: 110 minuten. IMDb-score: 7,0.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Last Letter from Your Lover is romantiek met groot glas rode wijn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier