Science fiction-spektakel Star Trek Beyond zondag te zien op Veronica

Science fiction-spektakel Star Trek Beyond zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Na de start van de hitserie Star Trek: Picard zendt Veronica zondagavond de meest recente Star Trek-film uit: Star Trek Beyond, uit 2016. Het is een geweldig science fiction-spektakel geworden, dat het nét niet haalt bij voorgangers Star Trek (2009) en Star Trek into Darkness (2013). Je kunt Star Trek Beyond streamen via Google Play en iTunes.

Het verhaal
Captain Kirk, Spock, Scotty, Uhura en de rest van de bemanning van de Enterprise hebben twee jaar van hun vijf jaar durende missie erop zitten. Ze besluiten te stoppen op een buitenpost van de Federatie om even tot rust te kunnen komen van het werk dat ze verrichten. Daar worden ze echter aangevallen door een vijandige kracht die de naam Krall draagt, waardoor de crew vraagtekens begint te plaatsen bij het nut van hun organisatie.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Met voorgangers als Star Trek en Star Trek into Darkness waren de verwachtingen voor Star Trek Beyond hooggespannen. Die werden weliswaar niet helemaal ingelost, maar dat neemt niet weg dat ook deze film weer vermakelijk en technisch perfect is. De film kreeg een Oscarnominatie voor Beste Make-Up/Haar en ook de sets, kostuums en special effects zijn weer prima verzorgd. Ook leuk: Idris Elba maakt zijn opwachting als de schurk.

Cast
Naast Chris Pine (Outlaw King) en Zachary Quinto (The Boys in the Band) zijn ook Karl Urban (Thor: Ragnarok) en Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy) te zien in Star Trek Beyond. Deze film is geregisseerd door Justin Line (Fast Five).

Star Trek Beyond (2016) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is op zondag 25 juli om 21.55 uur te zien op Veronica. Genre: avontuur, science fiction. Speelduur: 122 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Science fiction-spektakel Star Trek Beyond zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier