Maandag in Familie Gillis: massa is kassa - asielzoekers hebben park verlaten

Maandag in Familie Gillis: massa is kassa - asielzoekers hebben park verlaten
Klachten op Parelstrand zijn voorbij

Kijktip :

Maandagavond (26 juli) is er weer een herhaling van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Deze week kunnen we opnieuw genieten van de aflevering waarin de klachten op park Parelstrand als sneeuw voor de zijn verdwijnen na het vertrek van asielzoekers.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Pittig
Peter Gillis kreeg het even pittig voor de kiezen met een aantal klagers op zijn park, die last hadden van de asielzoekers die ook op het park verbleven. Gelukkig zijn de klachten voorbij nu de asielzoekers weg zijn en kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers. Peter en Mark hebben er dus weer alle vertrouwen in en besluiten samen te genieten van een motortocht op hun Harley Davidsons.

Rijlessen
De motorvaardigheden van Peter en Mark worden op de proef gesteld als ze een kijkje nemen bij de rijlessen van Ruud en Inge. Ondertussen roept Nicol de hulp van haar goede vrienden Mieke en Johnnie weer in, want ze hebben een villa in de verkoop die er top uit moet zien voor de kijkers. Nicol neemt natuurlijk haar eigen verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van deze grote klus.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Familie Gillis: massa is kassa - asielzoekers hebben park verlaten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier