Nieuwe avonturenserie Hooten & The Lady vanaf maandag te zien op SBS9

Nieuwe avonturenserie Hooten & The Lady vanaf maandag te zien op SBS9
Wekelijks met dubbele afleveringen

Kijktip :

Voor de mensen die deze zomer vanaf de bank het avontuur willen opzoeken, biedt SBS9 uitkomst. Vanaf maandag 26 juli is op die zender de avonturen-/dramaserie Hooten & The Lady wekelijks met dubbele afleveringen te zien.

Hooten & The Lady aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Markant duo
De hoofdpersonages van de serie bouwen voort op een formule die we al in veel verschillende gedaantes hebben gezien: op het eerste oog totaal verschillende mensen die een markant duo vormen. Dit keer zijn dat Lady Alex Lindo-Parker, curator van het British Museum, en de Amerikaanse avonturier Hooten. Samen reizen ze de wereld over.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Mysteries
Lady Alex en Hooten proberen samen de grootste mysteries op te lossen en in de eerste aflevering zien we hoe Lindo-Parker naar de Amazon reist. Daar gaat ze op zoek naar het verloren kamp van de Victoriaanse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett. Door een reeks ongelukken wordt ze vergezeld door Hooten en ze stuiten op het mythische El Dorado.

De avonturenserie Hooten & The Lady is vanaf maandag 26 juli wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op SBS9. Je kunt elke aflevering van Hooten & The Lady terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe avonturenserie Hooten & The Lady vanaf maandag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier