Vrijdag in Humberto: Wouter de Vries over het afscheid van zijn broer Peter R. de Vries

Vrijdag in Humberto: Wouter de Vries over het afscheid van zijn broer Peter R. de Vries
De gasten van vrijdag 23 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Humberto Tan. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Humberto aan tafel zitten.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Humberto van vrijdag 23 juli

  • Afgelopen week werd er op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Peter R. de Vries. Zijn broer Wouter de Vries sprak op het afscheid in Carré en droeg ook de kist. Vanavond praat hij in Humberto over hoe hij de afgelopen dagen heeft beleefd, zijn speech en de band met zijn broer.
  • Oliver Daemen mocht deze week mee op de eerste commerciële ruimtevlucht van Jeff Bezos. Met zijn 18 jaar is hij de jongste persoon die ooit in de ruimte was. Hij is net terug in Nederland en vanavond vertelt hij alles over zijn ruimteavontuur!
  • Marc Van Ranst is de belangrijkste viroloog van België, afgelopen jaar loodste hij het land met zijn adviezen door de coronapandemie. Dit voorjaar verbleef hij in een safehouse vanwege ernstige bedreigingen aan zijn adres. Vanavond doet hij bij Humberto zijn verhaal.
  • Vandaag om 13:00 gingen de Olympische Spelen in Tokio officieel van start. Vanwege de coronamaatregelen was de openingsceremonie iets soberder dan normaal. Vanavond schuiven Olympisch kampioenen en oud-vlaggendragers Maarten van der Weijden en Anky van Grunsven aan.

Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Humberto: Wouter de Vries over het afscheid van zijn broer Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier