Serierecensie: Behind the Attraction is hyperactieve behind-the-scenes serie

Serierecensie: Behind the Attraction is hyperactieve behind-the-scenes serie
Van de makers van The Movies That Made Us

Film :

Vanaf 21 juli staat het eerste seizoen van Behind the Attraction op Disney Plus. Een serie van de makers van The Movies That Made Us (waarvan het tweede seizoen te zien is) over Disney: dat belooft wat! Lees hier de recensie van Behind the Attraction seizoen 1.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Attracties
Behind The Attraction neemt kijkers mee in de geschiedenis van hoe populair Disney-attracties en bestemmingen zijn geworden, hoe deze in de loop van de tijd zijn veranderd en hoe fans er nog steeds geobsedeerd door zijn.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Voor de liefhebbers van pretparken en attracties uit de Disney stal is dit een dikke aanrader. Vooral in de afleveringen over The Haunted Mansion en Jungle Cruise zitten nog best wat nieuwe zaken. Toegegeven: de voice-over is flink hyperactief en ook de montage spreekt ons niet aan. Voor een wat rustigere kijk op de zaken raden we van harte de prachtige serie The Imagineering Story aan. Voor deze serie: 3 sterren.

Vanaf 21 juli 2021 is Behind the Attraction seizoen 1 te streamen op Disney Plus. Genre: Documentaire. IMDb-score: 7,5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Behind the Attraction is hyperactieve behind-the-scenes serie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier