Recensie: Netflix Original Blood Red Sky is horror in een vliegtuig

Recensie: Netflix Original Blood Red Sky is horror in een vliegtuig
Met Peri Baumeister en Dominic Purcell uit hitserie Prison Break

Film :

Sinds 23 juli staat de film Blood Red Sky op Netflix. We kennen de films The Lost Boys uit de jaren 80, Interview with the Vampire met Brad Pitt en Tom Cruise in de jaren 90 en Underworld met Kate Beckinsale uit 2003. Mix dit met Snakes on a Plane met Samuel L. Jackson en denk de slangen weg, dan krijg je Blood Red Sky. Lees hier de recensie van Blood Red Sky.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Vampier versus terroristen
Een groep meedogenloze terroristen kaapt een transatlantische vlucht waarop een moeder met haar zoontje aanwezig is. Het blijkt echter dat deze moeder een mysterieuze ziekte met zich meedraagt. Ze is niet bang om haar razernij los te laten om haar zoontje in veiligheid te brengen. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

Acteur Carl Anton Koch als de jongen Elias in de film 'Blood Red Sky'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Een vampieren-killer uit Duitsland, wie had dat gedacht - maar leuk is het zeker. In de film wordt zowel Duits als Engels gesproken, maar dat werkt verrassend goed. Met een oude bekende uit Prison Break, acteur Dominic Purcell, die wel heel bruut aan zijn einde komt. Maak je klaar voor extreme chaos, waarbij naast horror ook een héél klein traantje op het menu staat. Een actiehorror met een hele aardige hoofdrol voor moeder Nadja (Peri Baumeister) en haar - soms irritante - zoontje Elias (Carl Anton Koch). Minpunt is de lengte van de film, het had een halfuur korter gemogen. Een verrassing van onze oosterburen, want deze zagen we niet aankomen. Bloedzuigers, proost! Drie sterren.

Cast
Naast Peri Baumeister (Skylines) en Dominic Purcell (Blade: Trinity) zijn ook Graham McTavish (Rambo), Alexander Scheer (The Aftermath), en Roland Møller (Atomic Blonde) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Peter Thorwarth (Nicht mein Tag).

Vanaf 23 juli is de film Blood Red Sky te streamen op Netflix. Genre: Horror, Actie, Thriller, Drama. Tijdsduur: 121 minuten. IMDb-score 6,2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Netflix Original Blood Red Sky is horror in een vliegtuig of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier