Wanneer is Mathieu van der Poel te zien op de Olympische Spelen?

Wanneer is Mathieu van der Poel te zien op de Olympische Spelen?
Medaillekandidaat voor de mountainbike

Sport :

Eén van de kanshebbers op Olympisch eremetaal is Mathieu van der Poel, die zich gaat meten met 's werelds beste mountainbikers op de Olympische mountainbikewedstrijd.

De wedstrijd waarin Mathieu van der Poel meedoet, vind plaats op maandag 26 juli en start om 8.00 uur. De renners rijden het parcours 9 maal rond, wat een afstand van 36,9 kilometer oplevert. De finish zal daarom tussen 9.30 uur en 10.00 uur plaatsvinden.

Bekijk hier het volledige tijdschema van het mountainbiken op de Olympische Spelen.

Favorieten
Uiteraard is Mathieu van der Poel de grootste favoriet voor de koers. Zijn grootste uitdagers zijn Tom Pidcock (de huidige wereldkampioen) en Mathias Flückiger.

Alles van het mountainbiken op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wanneer is Mathieu van der Poel te zien op de Olympische Spelen? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier