Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 30

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 30
Kijktips voor 24 t/m 31 juli

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in juli 2021.

Kijktips van Gids.tv

Trollenjagers: Opkomst van de Titanen (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars. Bekijk hier waar je vanaf 21 juli Trollenjagers: Opkomst van de Titanen kunt streamen.

The Movies That Made Us, S2 (nu te zien)

Netflix

In het tweede seizoen duikt de serie dieper in het proces van het filmmaken van onder meer Home Alone, Die Hard en Ghostbusters. Bekijk hier waar je vanaf 23 juli The Movies That Made Us kunt streamen.

Sky Rojo, S2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Prostituees Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht en op zoek naar vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze met veel gevaren te maken zullen krijgen. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven. Bekijk hier waar je Sky Rojo kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Sky Rojo seizoen 3.

The Last Letter from your Lover (nu te zien)

Bron: Netflix
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60. Bekijk hier waar je The Last Letter from your Lover kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van The Last Letter from Your Lover.

Outer Banks, S2 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Wanneer een orkaan een einde maakt aan het zomerseizoen, veroorzaakt dit een reeks onwettige gebeurtenissen die de vrienden ertoe dwingen levensveranderende beslissingen te nemen. Bekijk hier waar je Outer Banks kunt streamen.

The Last Mercenary (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over een mysterieuze voormalig geheim agent (Jean-Claude Van Damme). Hij moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel. De zoon is echter tegen wil en dank betrokken geraakt bij een grote maffia-operatie, waardoor de geheim agent zijn onschuld moet zien te bewijzen. Lees hier waar je vanaf 30 juli The Last Mercenary kunt kijken.

Rocketman (vanaf zaterdag)

Netflix

Bron: Paramount Pictures
Dit visuele meesterwerk is een absolute aanrader. Een film met fantastische kostuums, prachtig acteerwerk en ijzersterke muziek. Het verhaal brengt een ode aan het leven van zanger Elton John. Muzikale feelgood van de bovenste plank, met een traan. Lees hier waar je de film Rocketman kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Rocketman.

Verder op Netflix

  • Racket Boys (27 juli)
  • Mighty Express, S4 (27 juli)
  • The Snitch Cartel: Origins (28 juli)
  • Tattoo Redo (28 juli)
  • Bartkowiak (28 juli)
  • Transformers: War for Cybertron: Kingdom (29 juli)
  • Resort to Love (29 juli)
  • Myth & Mogul: John DeLorean (30 juli)
  • Centaurworld (30 juli)


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV