Vanavond op tv: nieuwe serie Hooten & The Lady, documentaire Assassins

Vanavond op tv: nieuwe serie Hooten & The Lady, documentaire Assassins
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 26 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is de nieuwe avonturenserie Hooten & The Lady te zien op SBS9. Verder onder meer de heftige documentaire Assassins. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 26 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Familie Gillis: massa is kassa: asielzoekers weg

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa zijn de klachten op het park Parelstrand verdwenen, nadat de asielzoekers weg zijn. Peter had het pittig met een aantal klagers op het park, maar inmiddels kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers en zijn de klachten over de asielzoekers als sneeuw voor de zon verdwenen. Peter en Mark hebben er alle vertrouwen in.


Actiefilm: Troy

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de epische film Troy te zien. De verboden liefde tussen prins Paris van Troje en Helena, de Griekse koningin van Sparta, leidt tot een grote oorlog. Koning Menelaus van Sparta wil zijn echtgenote terug en krijgt steun van zijn machtige broer Agamemnon. Met de onafhankelijke krijger Achilles aan hun zijde beginnen de Griekse legers aan een tocht richting Troje om Helena terug te halen en de stad in de as te leggen. Het rijke en machtige Troje wordt bewaakt door de sterke Hector. Als iemand hem kan verslaan, dan is het Achilles.


Nieuw: Hooten & The Lady

SBS 9
20:30 uur

Vanaf vanavond is de Britse avonturen- en dramaserie Hooten & The Lady elke maandag om 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op SBS9. Lady Alex Lindo-Parker, curator van het British Museum, en de Amerikaanse avonturier Hooten reizen de wereld over. Ze proberen de grootste mysteries op te lossen. In de eerste aflevering reist Lindo-Parker naar de Amazone op zoek naar het verloren kamp van de Victoriaanse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett.


Docu: Assassins

NPO 2
22:10 uur

De heftige documentaire Assassins gaat over wie in 2017 Kim Jong-nam, de halfbroer van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un, vermoorde in de drukke vertrekhal van de internationale luchthaven van Maleisië. De beveiligingscamera's laten twee jonge vrouwen zien die Kim Jong-nam van achteren naderen. Ze bedekken zijn ogen met hun handen en drukken dodelijk zenuwgas in zijn ogen. Een uur later is Kim Jong-nam dood.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe serie Hooten & The Lady, documentaire Assassins of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV