Dinsdag 27 juli in Camping Coppens: Staf krijgt een bijzondere verrassing

Dinsdag 27 juli in Camping Coppens: Staf krijgt een bijzondere verrassing
Staf Coppens en gezin settelen in Zweden

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Camping Coppens, het programma waarin de Vlaamse presentator Staf Coppens met zijn echtgenote Monique een camping begint in Zweden, staat het gezin weer een grote verrassing te wachten.

Camping Coppens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Schooldag
De familie Coppens is inmiddels aardig gesetteld in Zweden, maar er breekt toch weer een spannende dag aan. Staf en Monique maken hun kinderen 's ochtends vroeg wakker in het Zweedse huurhuisje waar ze verblijven. Iedereen is in rep en roer, want vooral voor de kinderen is het een belangrijk moment: de eerste schooldag.

Broer
Er staat het gezin echter nóg meer opwinding te wachten, want als ultieme verrassing staat Stafs broer Mathias plotseling voor de deur. Alsof dat nog niet genoeg spanning en sensatie betekent, gaan ze ook nog een 'Zamboni' besturen. Van het oprichten en leiden van een camping lijkt dus nog maar weinig terecht te komen...

Camping Coppens is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Camping Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag 27 juli in Camping Coppens: Staf krijgt een bijzondere verrassing of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier