Mooie sportdocumentaire 0,03 seconde dinsdag te zien op NPO 2

Mooie sportdocumentaire 0,03 seconde dinsdag te zien op NPO 2
Topzwemmers van dichtbij gevolgd

Kijktip :

Met de Olympische Spelen in volle gang zendt NPO 2 op dinsdag 27 juli de fascinerende sportdocumentaire 0,03 seconde uit. Hierin worden een aantal Nederlandse topzwemmers gevolgd bij hun voorbereidingen op de Spelen van 2016, tot en met die ene beslissende race.

0,03 seconde gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Afzien
Regisseur Suzanne Raes geeft met 0,03 seconde een intrigerend inkijkje in de wereld van de topsport, waarin talent, gedrevenheid en afzien alles betekenen. Ze bieden echter geen garantie voor succes. De zwemmers die we in deze documentaire volgen zijn niet de minsten: Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman.

Concurrentie
In de zwemsport is de internationale concurrentie enorm, en de verschillen zijn minimaal. De gevolgen zijn echter groot: nét wel betekent eeuwige roem, nét niet een roemloze aftocht. Wat betekent het om alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt en je doel bereikt? En wat gebeurt er als het niet lukt je ambities waar te maken?

De documentaire 0,03 seconde is op dinsdag 27 juli om 22.50 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de documentaire 0,03 seconde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mooie sportdocumentaire 0,03 seconde dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV