Overzicht tijden | Triatlon op de Olympische Spelen live op tv en online

Overzicht tijden | Triatlon op de Olympische Spelen live op tv en online
Zwemmen, wielrennen en hardlopen in Tokio

Sport :

De deelnemers van de olympische triatlon gaan op zondag 25 of maandag 26 juli om 23.30 uur (Nederlandse tijd) het water in. Ook is er op zaterdag 31 juli om 00.30 uur een teamestafette.

Onderdelen
De olympische triatlon bestaat uit 1,5 kilometer zwemmen, 40 kilometer wielrennen en 10 kilometer hardlopen. Bij de gemengde estafette doen vier deelnemers per land een sprint-triatlon over 750 meter zwemmen, 20 kilometer wielrennen en 5 kilometer hardlopen. Dat is de helft van de individuele triatlon.

Uitzendschema triatlon op tv (Nederlandse tijd)

  • Zondag 25 juli, 23.30 uur: mannen (LIVE: Eurosport 1 & discovery+)
  • Maandag 26 juli, 23.30 uur: vrouwen (met Maya Kingma en Rachel Klamer, LIVE: NPO 1, Eurosport 1 & discovery+)
  • Zaterdag 31 juli, 00.30 uur: gemengde estafette (met namens Nederland Maya Kingma, Marco van der Stel, Rachel Klamer en Jorik van Egdom, LIVE: NPO 1, Eurosport 1 & discovery+)

Op deze pagina vind je het overzicht van de uitzendtijden van de triatlononderdelen, die voor een deel op tv of de gratis livestream van de NOS op NOS.nl en via Gids.tv te zien zijn. Alles in Tokio is te zien via de Eurosport-livestreams op discovery+.

Welke zender?
Hoe laat is de triatlon op de Olympische Spelen live op tv en online? En op welke zender wordt het live uitgezonden? Op tv of alleen online? Dat overzicht wordt continu bijgewerkt, omdat de uitzendschema's van NPO 1 en Eurosport nog niet volledig bekend zijn.

De triatlon op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is in ieder geval live te zien bij discovery+. De wedstrijden met Nederlanders zijn te zien op NPO 1 en NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv verslag van de triatlon. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV